Informació general

Un total de 14 alumnes finalitzen el curs d'electricista, en el marc dels cursos de formació ocupacional adreçats a persones aturades

Per Redacció

Imatge del grup d'alumnes que han participat en aquest curs

El passat divendres dia 28 de març va tenir lloc l’acte de cloenda del curs electricista de manteniment, dirigit a persones treballadores en situació d’atur, organitzat per l’Ajuntament de Cambrils i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. Un total de 14 alumnes s’han format des del passat mes de novembre en aquest curs.

L’acte de cloenda, es va dur a terme a les instal·lacions de l’Escola Taller en el què hi va ser present el regidor d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils –Salvador Matas–, el qual va fer entrega dels diplomes als alumnes i va agrair la col·laboració de les empreses que han participat en aquest programa acollint diversos alumnes en pràctiques formatives.

Els cursos de formació ocupacional tenen l’objectiu de millorar la qualificació i competències professionals dels treballadors, per tal de facilitar-ne la seva posterior inserció es realitzen pràctiques en diferents empreses del sector. Han estat un total de 9 empreses col·labodores que han participat acollint diversos alumnes en pràctiques formatives. Al final de l’acte es va oferir un piscolabis a tots els assistents.

Comenta aquest article