Informació general

Turisme de Cambrils es promociona aquests dies a diferents ciutats italianes

Per Redacció

Turisme de Cambrils assisteix aquests dies al workshop organitzat a Itàlia per Turisme de Catalunya, avui mateix a Milà, demà a Nàpols i el 15 d'abril a Roma.

L'esdeveniment és únic i exclusiu i concentrarà a Itàlia uns 250 operadors especialitzats en productes de turisme actiu, turisme cultural, turisme de negocis i turisme familiar, turisme de sol i platja, golf, wellness i turisme gastronòmic, així com 50 empreses i destinacions d'arreu de Catalunya.

Turisme de Cambrils té concertat a cada workshop, unes 40 entrevistes en les que s'entregarà tota la informació necessària del municipi com les guies editades pel Patronat, dossiers de premsa, fotografies, etc, que permetran presentar de forma individualitzada a més de 100 operadors italians l'oferta turística de Cambrils. Segons ha manifestat la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Anna López– "tenir als millors operadors i agents de viatge italians que volen conèixer les nostres novetats, ofertes i serveis és una molt bona oportunitat per promocionar Cambrils i treballar per continuar recuperant un mercat que en els darrers anys havia patit una certa disminució".

Comenta aquest article