El Club Natació Cambrils tanca la temporada d’hivern com el millor club de la demarcació

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: José Luis Hervás, Alba Gallardo i Yeray Agúndez
El Club Natació Cambrils tanca la temporada d’hivern amb uns molt bons resultats que el situen com el millor club de natació de la demarcació de Tarragona, segons els darrers èxits aconseguits.

Tres dels seus nadadors –Alba Gallardo, José Luis Hervás i Yeray Agúndez– han aconseguit diverses medalles en les proves dels campionats de Catalunya d’hivern que s’han celebrat al llarg d’aquesta primera part de la temporada.

En els campionats de Catalunya d’hivern en la categoria junior, disputats a Granollers el primer cap de setmana de febrer, Alba Gallardo va obtenir la medalla d’or en la prova dels 100 metres papallona, mentre que José Luis Hervás va aconseguir la medalla de bronze en els 50 metres lliures. En aquest mateix campionat, els cambrilencs Adrià Aragonés, Adán Aliseda, Guillermo Piudo, David Muras i Juan J. Muñoz també van aconseguir  places de finalista –entre els 8 primers classificats– en cadascuna de les proves que van participar.

En el campionat de Catalunya d’hivern en categoria infantil, que es van celebrar a Tarragona entre els dies 11 i 13 de febrer, el Club Natació Cambrils va col·locar a tres dels seus nedadors –Pau Fontgivell, Aleix Sardà i Mireia Baiges– en llocs de finalistes.
Finalment, en els campionats de Catalunya d’hivern en la categoria aleví, que es van fer a Olot entre el 15 i 17 de febrer, el cambrilenc Yeray Agúndez va fer-se amb la medalla de bronze en la prova dels 100 metres esquena, mentre que Isaac Muras també va ser finalista en la prova dels 400 metres lliures, en la què va quedar sisè.

Les properes cites seran el campionat de Catalunya d’estiu que es disputarà a Reus el proper mes de juliol, i el campionat d’Espanya que possiblement acollirà la ciutat de Badajoz. El cambrilenc Yeray Agúndez hi participarà amb les dues proves de 100 i 200 metres esquena.