Esports

El Cambrils CH obté dues victòries, aquest cap de setmana, que el col·loquen en la setena posició

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Sitges 2 - FC Cambrils 0

El Cambrils va arribar a la mitja part amb el marcador a 0 en una primera part força igualada. El Sitges va marcar els seus dos gols a la segona part i va sentenciar el partit. El Cambrils continua a la part baixa de la classificació i d'aquí a final de la lliga cada partit es converteix en una final. El proper diumenge tindrà una prova de foc amb el partit que disputarà a casa davant el Sants.

Jugada corresponent al partit disputat ahir a la tarda entre l'Oleastrum i el Camp Clar

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - Camp Clar 3

L'Oleastrum continua a la zona perillosa de la classificació després de perdre a casa amb el Camp Clar que es va avançar al marcador al minut 24 i ja no va perdre el seu avantatge. L'Oleastrum va retallar distàncies al minut 77 amb un gol d'Alexis que va suposar l'1 a 2. Al minut 90 arribava la sentència del Camp Clar amb un gol que va ser força protestat per un suposat fora de joc del jugador que va rematar a porteria. El joc dels dos equips va ser força travat disposant, l'Oleastrum,  de poques oportunitats de gol.
La propera setmana l'Oleastrum visita el camp del Montblanc.

Segona Territorial

Mas Pellicer 3 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va aguantar bé els primers compassos del partit fins que ben entrada la primera part es va marcar un gol en pròpia porteria que significava l'1a 0. A la segona part el Mas Pellicer va marcar el segon gol. El Vilafortuny va retallar distàncies amb un gol de Fontfreda però l'expulsió d'un jugador a falta de mitja hora per a l'acabament del partit va dificultar la remuntada.
La propera setmana el Vilafortuny s'enfronta al Tarragona.

Bàsquet

CB Cambrils 55 - CB Calafell 66

El Cambrils no va tenir el seu dia i va perdre davant el Calafell per 10 punts de diferència. La clau del partit, disputat aquest passat dissabte, van ser els triples aconseguits per l'equip visitant en els primers 5 minuts del segon quart. Els cambrilencs no van poder mantenir el ritme de joc que marcava el Calafell a cop de triple. Els resultats dels quatre períodes van ser de 14 a 18 el primer quart, de 25 a 29 el segon i de 35 a 47 el tercer. La màxima diferència a favor del Calafell va ser de 16 punts.

Lluita per la pilota entre un jugador del Cambrils i un del Caldes, el passat divendres al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Cambrils C.H. 7 - Caldes Recam Laser 5


Sferic Terrassa 1 - Cambrils C.H. 7

Aquest cap de setmana el Cambrils C.H. ha fet un pas de gegant en la seva lluita particular per fugir de les posicions de perill. Divendres, va disputar el partit ajornat de la 15a jornada amb el Caldes
Recam Laser, un equip com el Cambrils, que lluita per abandonar les
posicions perilloses de la classificació general. El partit es presentava difícil, i tot i que el Cambrils, va estar sempre per davant en el marcador, la diferència en el marcador no va ser superior als dos gols, el que posa de manifest que el partit no es resolgués fins als darrers minuts del partit amb el resultat final de 7-5 a favor del Cambrils.
Amb la tranquil·litat d’haver resolt favorablement el partit del divendres amb el Caldes, el Cambrils es va desplaçar dissabte a la pista de l’Sferic Terrassa, un equip que es troba en posicions de descens.
Des de l’inici el Cambrils va imposar la seva superioritat, i en cap moment va veure perillar el partit. El resultat final de 1-7 ho diu tot.
Després d’aquestes darreres victòries el Cambrils s’ha situat a la 7a posició de la classificació amb 38 punts, una posició que no és cap garantia de cara als proper enfrontaments.
El proper partit dels cambrilencs serà el dimarts dia 8 d’abril al Palau Municipal de Cambrils amb el C.P. Vilanova l’Ull Blau, un equip que lluita per pujar de categoria, i que no posarà gens fàcil les coses al Cambrils.

Futbol sala

Mediterrani Cambrils 1 - Vinyols 1

Partit amb poques ocasions de gol el que van disputar el Mediterrani i el Vinyols el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. L'equip cambrilenc va arriscar una mica més però amb poca fluïdesa en el joc. El Vinyols es va avançar a la primera part. A la segona, va empatar el Mediterrani per mediació de Joaquin. Conrad, del Mediterrani, va estavellar una pilota al pal i un jugador del Vinyols va salvar una clara ocasió del Mediterrani sota pals. Aquest punt serveix per a que el Mediterrani surti de la zona de descens.
El proper dijous es juga un partit ajornat contra el Inmaculada, a les 10 de la nit al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. El proper dissabte el Mediterrani jugarà a la pista de l'Aldea.

Comenta aquest article