Esports

La judoka cambrilenca Carla Garcia queda setena en el campionat d'Espanya júnior

Per Miquel A. Díaz

El passat dissabte 8 de març es va celebrar a la localitat madrilenya de Pinto, la fase final del campionat d'Espanya de la categoria júnior, en el què la representant cambrilenca Carla Garcia va participar en la categoria de pes de - 63 kg. com a membre de la selecció catalana i després d'haver aconseguit durant aquesta temporada la classificació pel campionat estatal, resultat d'una molt bona temporada competitiva.

En el campionat estatal només hi participen els millors 16 judokes de cada pes de tot l'estat espanyol, per tant, el fet d'arribar a aquesta competició ja es un premi en sí mateix. La cambrilenca Carla Garcia va començar les seves eliminatòries com a cap de sèrie del seu grup, al haver guanyat el campionat català i el campionat del seu sector, el passat mes de febrer.
 
La judoka cambrilenca va disputar un total de quatre combats, guanyant el primer amb comoditat contra una judoka asturiana. En el segon combat, una errada en el plantejament tàctic va fer que la rival navarresa fos superior a la cambrilenca, evitant el seu accés a les semifinals.
A partir d'aquest moment, Carla Garcia va iniciar la disputa dels combats de repesca en la lluita per la medalla de bronze, i va aconseguir superar en el seu tercer combat a una judoka de la comunitat de Madrid. En el quart combat disputat va caure derrotada contra una judoka extremenya, allunyant-se de la possibilitat d'optar a la medalla de bronze i acabant el campionat en la setena posició.

Malgrat no haver pujat al podi, cal destacar la magnífica temporada realitzada per Carla Garcia, en el seu segon any en la categoria júnior, classificant-se pel campionat estatal i demostrant que l'any vinent –quan serà una de les judokes més grans d'aquesta categoria– tindrà moltes més possibilitats de superar el resultat aconseguit enguany.

Comenta aquest article