Informació general

La Guàrdia Civil deté un veí de Cambrils que hauria comès set robatoris amb violència

Per Redacció

La Guàrdia Civil de Cambrils imputa a un veí de Cambrils un total de set robatoris amb violència i intimidació comesos des del mes de febrer a cinc establiments comercials i a dos persones al carrer. Es tracta d'Antonio Javier C.M. de 26 anys, que va ser detingut per la Policia Local el dia 8 de març cap a les tres de la matinada.

El detingut anava amb la cara coberta per un passamuntanyes i va entrar en un forn de pa de Cambrils, armat amb un ganivet de cuina de fulla ampla, amb el qual va amenaçar a un treballador de l'establiment, tot i que aquest va aconseguir agafar-li el ganivet que va perdre la fulla pel seu mal estat. A més, també aconseguir treure-li la peça de roba que li cobria la cara. El detingut va marxar cap a casa seva, propera al lloc dels fets, lloc on la Policia Local el va detenir. També es va alertar a la Guàrdia Civil.

Per les gestions realitzades, al detingut se li imputen un total de set robatori, en els quals s'hauria apoderat de poc més de 1.000 euros i una bossa amb documentació. Els delictes els havia comès des del passat 7 de febrer, i en una mateixa zona del municipi, on s'havia creat força alarma social. El detingut ha passat a disposició judicial del Jutjat número 2 de Reus.

Comenta aquest article