Informació general

Turisme de Cambrils rep la visita d'un grup de representants del poble finlandès de Nauvo

Per Berta Ruiz



Imatge de la visita que van fer a les instal·lacions del Patronat de Turisme de Cambrils
El passat divendres a la tarda, el Patronat de Turisme de Cambrils va rebre la visita d'un grup de representants del poble finlandès de Nauvo.

En aquesta visita, el consell municipal de Nauvo –format per una vintena de persones– va ser rebut per la subdirectora del Patronat de Turisme de Cambrils –Cristina Carmona–, que els va projectar un vídeo sobre Cambrils, els hi va fer una explicació informativa sobre les característiques del nostre municipi, i posteriorment, van poder visitar el port cambrilenc. Segons explicava Cristina Carmona, "l'objectiu d'aquesta visita és conèixer la nostra entitat de promoció –el Patronat de Turisme de Cambrils– com funcionem i també com està format l'Ajuntament de Cambrils". Durant aquesta estada a Catalunya, aquest grup també ha pogut conèixer el club de golf Bonmont o d'altres poblacions de Barcelona.

El consell municipal de Nauvo, format per quatre municipis finlandesos molt petits, vol planificar una estratègia de desenvolupament, per tal d'aconseguir la millora organitzativa per a la seva població, especialment en matèria de projectes de desenvolupament de trànsit, turisme i ports.

Comenta aquest article