Informació general

S'inicien les obres de construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, situada al barri del Nou Cambrils

Per Redacció

Les obres de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra, ahir a la tarda

Fa uns dies es van iniciar els treballs de construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils, situada a l'extrem d'un solar a la zona del Nou Cambrils, al costat de la riera i limitant al nord amb el carrer de Maria Aurèlia Capmany, a l'est amb el carrer de Rosa Sensat i al sud amb l'avinguda d'Adelaida. La nova comissaria estarà situada en una zona d'equipaments, en la qual, també s'està construint el futur tanatori municipal.

La superfície total de la parcel·la és de 2.403, 60 metres quadrats, i la comissaria comptarà amb una planta baixa i pis, amb una superfície construïda de 1.864,04 metres quadrats. La planta baixa tindrà una zona porxada marcant l'accés públic, i s'hi situarà l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), l'aparcament interior amb 10 places d'aparcament per a cotxes i 12 places de motos i l'àrea de detinguts. A la planta superior s'hi situaran l'àrea de serveis dels mossos, les instal·lacions i l'àrea de comissaria restringida. A més, dins del perímetre de la parcel·la hi haurà un aparcament descobert amb 15 places.

La redacció del projecte de la comissaria de districte de Cambrils es va adjudicar a l'empresa Haz Arquitectura, S.L. El passat 31 de gener, GISA va adjudicar les obres de construcció a l'empresa Construccions Rubau SA per un import total de 3.423.692, 60 euros.

Recordem que els Mossos d'Esquadra ja van començar a assumir les seves competències a la regió policial del Camp de Tarragona el passat 1 de novembre de 2007, amb el desplegament al Baix Penedès. En aquesta data també es van desplegar a 73 municipis del Baix Llobregat, el Garraf i l'Alt Penedès. Per tant, actualment cobreixen el 91% de la població catalana. L'1 de novembre de l'any 2008, és la data fixada, en la què els Mossos d'Esquadra assumiran les competències de seguretat ciutadana, ordre públic i policia judicial a tot Catalunya.

Comenta aquest article