Informació general

Francesc Vallès (PSC), "Cambrils té massa projectes en marxa com perquè quedin aturats si el PP guanya les eleccions"

Per Anna Fargas



Un moment del míting del PSC amb Iolanda Quilez, Ramon Aleu, Francesc Vallès i Robert Benaiges
El PSC va realitzar un acte electoral ahir al vespre al Centre Cultural, que va comptar amb la presència de Robert Benaiges –alcalde de Cambrils–, Yolanda Quilez –candidata al congrés per Tarragona–, Ramon Aleu –cap de llista al Senat per Tarragona– i Francesc Vallès –cap de llista al Congrés per Tarragona–. L'acte, al qual hi van assistir més de 50 persones, es va centrar en les polítiques socials del Partit Socialista.

Francesc Vallès va voler apel·lar al vot de "l'electorat progressista, perquè el dia 9 es manifesti i voti a favor de l'única candidatura que pot assegurar que tot aquest avenç de l'Estat del Benestar no es retalli i continuï endavant". Vallès va explicar que el PSC sap que el Partit Popular pot guanyar aquestes eleccions i per aquest motiu, "necessitem mobilitzar el nostre electorat, i ho estem aconseguint, sabem que podem tenir un bon resultat, però també sabem que tenim el PP molt a prop".

Centrant-se en Tarragona i Catalunya, Vallès va comentar que "és on traiem la gran distància en diputats al Partit Popular, precisament a Catalunya, igual que a Andalusia, però sobretot a Catalunya és on el Partit Socialista pot guanyar les eleccions".

Pel que fa al balanç d'aquests quatre anys, Francesc Vallès va comentar que "és positiu, però sabem que hi ha moltes coses en joc i hem de continuar mirant el futur".  En el cas de Cambrils, Vallès va explicar que "crec que es pot afirmar que mai s'havia invertit tant en Cambrils com en aquesta legislatura, en tots els àmbits, per tal d'aconseguir que Cambrils pugui guanyar en competitivitat", per aquesta raó Francesc Vallès va comentar que "Cambrils té massa projectes en marxa, com perquè quedin aturats perquè el Partit Popular guanyi aquestes eleccions".

Comenta aquest article