La judoka Carla Garcia guanya la fase de sector est i aconsegueix una plaça per al campionat d'Espanya júnior

Per Miquel A. Díaz

Imatge de la cambrilenca Carla Garcia al primer lloc del pòdium
Durant el matí del passat dissabte 23 de febrer, al pavelló de La Torre de Puente Tocinos (Múrcia), es va disputar la fase de sector est, la competició entre judokes de les comunitats de València, Múrcia, Balears i Catalunya.

Aquesta competició era l'últim esglaó decisiu per aconseguir una plaça classificatòria per poder disputar la final del campionat d'Espanya júnior o sub-20. En aquesta prova de sector només hi van participar els quatre primers judokes de cada regió –València, Múrcia, Balears i Catalunya– que havien fet pòdium en els seus respectius campionats regionals.

La judoka cambrilenca Carla Garcia es va proclamar campiona de Catalunya el passat 2 de febrer, títol amb el que va obtenir la classificació per disputar la fase de sector com a judoka de l'equip femení de la selecció catalana en la categoria de -63 quilos. La Carla va disputar un total de cinc combats en tota la competició, sense perdre cap lluita i es va proclamar campiona de la fase de sector est de -63 quilos. Tot i el magnífic campionat que va disputar, va haver d'esforçar-se molt i donar el màxim, perquè el nivell del campionat i de les seves rivals van posar el llistó molt alt.

L'esforç d'aquesta judoka durant la temporada es veurà recompensat el proper 8 de març a Madrid, amb la seva participació en el campionat estatal júnior, en el què hi participaran les 16 millors judokes d'Espanya i on la cambrilenca Carla Garcia lluitarà per les medalles.