Esports

El Club Patí Cambrils queda sisè al campionat de Catalunya de xous amb la coreografia "Cors de metall"

Per Camí Mendoza

 
 
 Imatges de la participació del Club Patí Cambrils al campionat de Catalunya de xous, el passat cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.
29 patinadores del Club Patí Cambrils, es van desplaçar aquest passat cap de setmana a Vilanova i la Geltrú, on s’hi va celebrar el Campionat de Catalunya de xous.

Dissabte van competir els grups de la modalitat de grups grans proclamant-se campions de Catalunya d’aquesta modalitat el CP Olot –quatre vegades ja campions del món–, en segon lloc va quedar el CP El Masnou i en tercer lloc el Reus Deportiu. Durant la jornada de diumenge va ser el torn dels grups petits i grups cadets. Pel matí hi va haver els entrenaments oficials. Per la tarda, el pavelló de Vilanova amb capacitat per dues mil persones es va omplir del tot. Els espectadors sabien que l’espectacle estava garantit.

Molts bons resultats del Club Patí Cambrils

El Club Patí Cambrils va participar amb dues coreografies: la coreografia de les patinadores debutants “Somni de neu”, sisenes classificades al campionat territorial i ara, al de Catalunya, van aconseguir  una desena plaça en modalitat grup cadet. Molt bona classificació per les joves patinadores del nostre club que van obtenir fins a puntuacions de (6,9), millorant així la puntuació aconseguida, la temporada anterior, en el mateix campionat.

El mateix va passar amb la coreografia “Cors de Metall: el destí de les emocions humanes” de l’equip de competició, que va aconseguir puntuacions de fins a (8,5), millorant així també les puntuacions obtingudes l’anterior temporada. Les altes puntuacions obtingudes per aquest grup, van fer que aconseguissin el sisè lloc en aquest campionat de Catalunya, i que quedessin a les portes  de poder participar al Campionat d’Espanya de grups xou, ja que dels setze grups que van poder competir en la modalitat de grups petits al Campionat de Catalunya, es classificaven els quatre primers per al campionat d'Espanya. Així doncs molts bons resultats aconseguits pels dos grups participants del nostre club al Campionat de Catalunya.

Comenta aquest article