Esports

El FC Cambrils i l'Oleastrum sumen un empat cadascun, mentre que el Vilafortuny torna a caure derrotat

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Olímpic Can Fatjó 2 - FC Cambrils 2

El Cambrils es va avançar al marcador, primer amb un gol de Manel al primer minut de joc, i, després, al minut 57, amb un gol de Pedro. Tot i això no va ser suficient per a guanyar el partit i el Can Fatjó empatava el resultat amb dos gols aconseguits als minuts 60 i 74 de joc. Amb el punt aconseguit ahir el Cambrils se situa en la línia divisòria que el separa de la promoció.
La propera setmana hi haurà derbi territorial a l'Estadi Municipal amb la visita del Catllar.

Oleastrum i Hospitalet van empatar a 1 en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal

Primera Territorial


CF Oleastrum 1 - l'Hospitalet 1

L'Hospitalet es va avançar al marcador, a la primera part, després d'un gol aconseguit en un llançament de falta i la posterior rematada de cap d'un jugador visitant. L'Oleastrum va reaccionar i va posar-hi ganes i entrega per a aconseguir remuntar el resultat. L'empat va arribar al minut 74 gràcies al gol aconseguit per Brigi d'un fort xut ras que el porter visitant no va poder aturar.
La propera setmana l'Oleastrum visita el camp de La Cava.

Imatge del partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal entre el Vilafortuny i el Vila-seca

Segona Territorial


Vilafortuny 0 - Vila-seca 1

El Vilafortuny va tornar a ensopegar aquesta jornada a casa, contra un Vila-seca situat en la part mitjana de la classificació. Els cambrilencs van endur-se la victòria per la mínima i no aconsegueixen sortir de la zona perillosa de la classificació. La propera jornada, el Vilafortuny es desplaçarà a la pista de l'U. Astorga, que es troba situat a la vuitena posició, mentre que el Vilafortuny es manté una setmana més en la catorzena posició de la taula.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 72 - Bàsquet Ribes A 83

L'equip sènior A del CBC va estar a punt de vèncer al líder de la lliga, el Bàsquet Ribes A. Tot i el resultat final, 72 a 83, el partit va estar molt igualat i els cambrilencs van donar la cara i van lluitar en tot moment contra l'equip més fort de la categoria, que només ha perdut un partit.
Els dos primers quarts van ser molt igualats, amb uns parcials de 20 a 22 i 37 a 38. El Cambrils va mostrar-se en tot moment molt efectiu en atac, tant en el joc exterior com interior, i com intens en defensa per tal de frenar l'atac rival. Durant bona part del tercer quart, els marcador va seguir força ajustat, tot i que dos contraatacs consecutius i dos triples van donar al Bàsquet Ribes un avantatge d'11 punts, arribant a una màxima de 15 en aquest quart. En el darrer quart, els jugadors cambrilencs van incrementar la seva intensitat defensiva, juntament amb un bon joc ofensiu interior i bon encert en el tir exterior i van posar-se a només dos punts del rival a falta de dos minuts pel final del partit. Tot i això, una jugada conflictiva contra el Cambrils i el bon encert dels visitants, van fer que aquests aconseguissin un avantatge de 10 punts de diferència. El Cambrils va provocar contínues faltes, per aturar el rellotge i provocar l'errada rival, i van aconseguir jugades ràpides que van fer escurçar el marcador a només 4 punts. La tensió del partit va fer que algun comentari fet des de la banqueta cambrilenca, fos castigat amb diverses tècniques. Finalment, els visitants van fer valdre el seu encert en la línia de tirs lliures i van endur-se la victòria.

Hoquei

Cambrils CH 6 - Sant Ramon de Vilafranca 8

Tot i avançar-se en el marcador per 0 a 1 –gol de Joan Roig– als 3 minuts d'iniciar-se el partit, el Cambrils no va poder evitar encaixar 3 gols en els 8 minuts següents, i no va ser fins als darrers minuts de la primera part, quan de nou Joan Roig pel Cambrils va poder fer el 2 a 3 amb el què es va arribar al descans. Només començar la segona part, el Cambrils va empatar el partit de la mà novament de Joan Roig (3 a 3), però de nou el Sant Ramon va contrarestar el gol local amb dos gols que van deixar el marcador parcial amb un 3 a 5. D’aquí al final del partit, el marcador va ser una alternança de gols, d’un i
altre equip, fins arribar al definitiu 6 a 8, resultat amb que va finalitzar el partit.
El dissabte vinent a les 21:30 hores, el Cambrils rebrà la visita del HC Montbui, un equip que es troba 8è a la classificació amb 30 punts, quatre més que el Cambrils.


Futbol sala

Reus Legna 5 - Mediterrani CFS 3

Nova derrota del Mediterrani en camp contrari. Els errors defensius i les clares ocasions de gols fallades –sis ocasions claríssimes– van fer que el Mediterrani caigués derrotat aquesta passada jornada i tornés de nou a les places de la zona de descens. La mala sort en jugades puntuals va decidir el partit, que finalment va decantar-se a favor dels locals. La propera jornada de l'equip serà al Palau Municipal d'Esports de Cambrils el proper dissabte 23 de febrer contra el Futsal de Valls.

Comenta aquest article