Societat

El curs "Les cuines de la Mediterrània" acosta als alumnes l'ampli ventall gastronòmic mediterrani

Per Berta Ruiz

Imatge del curs de gastronomia ahir al matí, al Centre Cultural

El passat dimarts es va iniciar al Centre Cultural, el curs de gastronomia "Les cuines de la Mediterrània", en el marc de les quartes Jornades de la Galera i de la cuina marinera de Cambrils.

Una quinzena d'alumnes assistien ahir dijous a la segona classe d'aquest curs impartit pel professor Pep "Salsetes". El curs dóna a conèixer d'una manera molt pràctica i visual, els principals detalls i secrets de l'àmplia cuina mediterrània, passant des de la cuina catalana i balear fins a les cuines del nord d'Àfrica, i d'altres punts com Grècia, Turquia, Sicília, Sardenya, l'Alguer, Còrsega o Provença. El curs té una vessant teòrica i pràctica a les classes i és molt variat, ja que un dia s'elabora un plat de carn i a la classe següent s'elabora un plat de peix.

El curs de gastronomia "Les cuines de la Mediterrània" s'allargarà fins al proper 6 de març. Aquest està subvencionat per la Diputació de Tarragona i està gestionat per la Fundació Pere Tarrés.

Comenta aquest article