Informació general

El tram de l'A-7 entre Mont-roig i l'entrada de Vilafortuny es podria obrir al trànsit entre els mesos d'abril i maig d'aquest any

Per Anna Fargas

Joan Maria Abelló i Alberto Hernández en un moment de la visita al  traçat de l'autovia del Mediterrani ahir al matí

El subdelegat del Govern a Tarragona –Joan Maria Abelló–, acompanyat del cap de la Demarcació de Carreteres del Ministeri de Foment –Alberto Hernández–, va visitar ahir al matí les obres de dos dels trams de l'autovia del Mediterrani (A-7). En concret, els trams visitats van ser el de Mont-roig - Cambrils i el de Cambrils - Vila-seca.

Joan Maria Abelló va destacar que en el cas de Cambrils "aquest tram d'autovia suposa una gran millora, ja que s'aconseguirà reduir el trànsit de camions i nombrosos vehicles en el pas de la nacional per Cambrils". Abelló va confirmar que es podrà circular pels trams que uneixen Mont-roig i Vila-seca passant per Cambrils "a partir de l'abril o el maig d'aquest any".
Pel que fa als trams de Mont-roig a l'Hospitalet de l'Infant, i de l'Hospitalet a la Central Nuclear de Vandellòs, Abellò va comentar que "les obres s'iniciaran en breu i es preveu que es finalitzin l'any 2009".

Recordem que aquests trams formen part de l'autovia que ha d'unir la variant de Vila-seca amb Vandellòs a l'alçada de la Central Nuclear, i que representa una alternativa a la N-340.

Per la seva banda, Alberto Hernández, va parlar d'alguns aspectes tècnics de les obres i va explicar que l'asfalt utilitzat és "asfalt ferm discontinu, molt bo pel trànsit, ja que filtra la pluja i redueix la sonoritat del trànsit". En aquest sentit Hernández va comentar que "abans d'iniciar les obres s'ha fet un estudi mediambiental per adaptar el millor possible les obres al terreny". En acabar Alberto Hernández va voler anomenar les empreses encarregades de les obres, Comsa, Acciona i MYJ Gruas "ja que crec que han fet un molt bon treball".

Comenta aquest article