Esports

Xavier Savall queda desè a la 3a Duatló popular de Vila-seca i Toni Calderón queda cinquè en la 7a Duatló de l'Ametlla del Vallès

Per Redacció

Toni Calderon en un moment de la prova de l'Ametlla del Vallès

El passat 27 de gener es va disputar a Vila-seca la 3a Duatló popular de muntanya, una prova amb 4 quilòmetres de cursa a peu, 12 quilòmetres amb bicicleta de muntanya i 2 quilòmetres de cursa a peu.
El cambrilenc Xavier Savall va quedar en la desena posició de la classificació, en la primera prova de preparació per a la copa catalana de raids. A l'equip Cambrils Grup Les Barques també hi van participar Jaume Gros, Xavier Mundet i el nou fitxatge de la temporada, Mario Ortiz.

Enguany, a banda de participar en la Copa Catalana –en la què van quedar en la 13a posició la temporada passada– l'equip cambrilenc també vol provar sort en dues proves del campionat d'Espanya de raids –Raid La Pineda Platja i una altra prova encara per determinar–.

Toni Calderón a la 7a Duatló de Muntanya Ametlla del Vallès

Per altra banda, el cambrilenc Toni Calderón va participar aquest passat cap de setmana en la 7a Duatló de Muntanya l'Ametlla del Vallès, inclosa dins del circuit català de duatlons de muntanya. En la prova hi van prendre part un total de 200 participants. La primera part va consistir en recórrer 7 quilòmetres de cursa a peu, seguit de 21 quilòmetres amb BTT i finalitzant amb 3'5 quilòmetres de cursa a peu. Finalment, el cambrilenc Toni Calderón va acabar la cursa en la cinquena posició amb un temps total d'1 hora i 46 minuts.

Comenta aquest article