Esports

Ivan Cervantes, a un pas de guanyar el Mundial d’enduro

Per Cristina Sierra

El motociclista cambrilenc Ivan Cervantes podria proclamar-se campió del món
Només queden dues proves per finalitzar el Mundial d’enduro i l’Ivan Cervantes, que va primer, es podria proclamar campió del món a començaments del mes d’octubre. Les tres darreres proves han estat satisfactòries i l’han ajudat per pujar més punts en la classificació.

La prova de la República Txeca es va fer el juny i Cervantes admet que tot i haver quedat tercer el primer dia i segon el segon dia està content “de com va anar la carrera dintre de les condicions meteorològiques”. Els dies en què es van celebrar les dues proves corresponents feia molt mal temps i plovia molt, i això va provocar que la superfície estigués plena de fang i li dificultés la victòria.

En canvi, en l’altra prova, que es va fer a França, l’Ivan va obtenir la victòria. “Em va costar bastant guanyar, ja que jo anava segon i el primer era un pilot francès que em posava molt difícil la possibilitat de guanyar”, comenta Cervantes. Tot i la resistència del pilot francès, a dos voltes del final es va poder col·locar primer i guanyar la prova. En l’última competició celebrada fins al moment, a Finlàndia a finals d’agost, Cervantes va quedar primer novament. Les dues últimes proves que queden perquè s’acabi el Mundial són a Grècia a començaments d’octubre i a Itàlia a finals d’octubre. Després dels bons resultats, si Cervantes es classifica a Grècia entre els cinc primers ja es proclamaria campió mundial. D’altra banda, Cervantes va estar a punt de proclamar-se campió d’Espanya, però no ho va poder fer per 4 punts i ara s’ha d’esperar al final de la categoria d’scratx, en què seria campió.

Renovació amb l’escuderia KTM

Són tan bons els resultats que el pilot està obtenint que no ha dubtat a renovar dos anys més el contracte que té amb l’escuderia KTM. Així doncs, l’Ivan Cervantes continuarà amb l’empresa fins a la temporada 2007.

Comenta aquest article