Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes torna a l'alta competició després de la seva operació de genoll

Per Redacció

El pilot cambrilenc de KTM –Ivan Cervantes– va tornar aquest passat divendres 1 de febrer a la competició, després d'uns quants mesos d'inactivitat a causa de la seva operació de menisc i del lligament creuat del genoll dret, a la què va ser sotmès el passat 5 d'octubre.

La reaparició del cambrilenc, abans del previst, va tenir lloc en la prova del Mundial indoor disputat a Gènova (Itàlia). Tot i la manca d'activitat i després de sortir d'aquesta intervenció, Ivan Cervantes va aconseguir un excel·lent resultat, ja que va acabar en la tercera posició de la classificació.

Cal destacar doncs, la bona recuperació de Cervantes, ja que el seu retorn estava previst pel dia 2 de març en la primera prova del campionat d'Espanya, que tindrà lloc a la població lleidatana de Pons. Després de la disputa d'aquesta primera prova del campionat estatal, Cervantes marxarà a Finlàndia per tal d'aclimatar-se i preparar la primera cita del Mundial d'enduro que tindrà lloc el dia 15 de març a la ciutat sueca d'Ostersund.

Comenta aquest article