Informació general

El cambrilenc Joan Albert Campos és reelegit com a president de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques

Per Lluís Rovira i Barenys

Els cambrilencs Joan Albert Campos, a l'esquerra,i Rafa Moreno, tercer per l'esquerra, ahir a l'estand de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques a Fitur

El cambrilenc Joan Albert Campos ha estat reelegit com a president de l'Associcació Espanyola d'Estacions Nàutiques en l'assemblea celebrada aquest passat dimarts a la tarda a Madrid. Campos porta dos anys al capdavant d'aquest organisme i la reelecció al càrrec és per dos anys sense possibilitat d'una nova reelecció.
En el decurs d'aquesta assemblea també es va presentar el conveni entre Turespaña, les Comunitats Autònomes i l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques, un conveni que incideix en la promoció d'aquestes estacions nàutiques i que puja als 600.000 euros. També es va fer la presentació del projecte per a potenciar les eines de comercialització del Plan Avanza, que té un cost de 1.200.000 euros.

Associació Europea d'Estacions Nàutiques

Les associacions espanyoles i franceses d'estacions nàutiques han aprofitat aquests dies per a aprovar els estatuts de la que serà l'associació europea d'estacions nàutiques. Aquesta associació es presentarà a Brussel·les el proper mes de juny. Més tard, el proper mes de novembre, l'associació europea es presentarà en públic en el Saló Nàutic de Barcelona, i el mes de desembre, ho farà al Saló Nàutic de París.

Primer estand a Fitur

Enguany és la primera vegada que les estacions nàutiques disposen d'estand a Fitur. Joan Albert Campos es mostrava molt satisfet i ahir, tot i ser el primer dia de Fira, ja havia comprovat l'impacte que estava causant davant dels representants de les diferents comunitats autònomes, "venen aquí i es queden parats", comentava a Revista Cambrils Diari Digital. L'estand disposa d'uns terminals on s'invita a la gent a fer-se una fotografia i deixar el seu mail per a rebre informació de les estacions nàutiques.
El portal d'internet que agrupa les 25 estacions nàutiques disposa de 1.500 productes. Precisament demà divendres es farà la presentació de les quatre darreres estacions nàutiques que s'han creat, tres a les illes Canàries i la de Benicarló-Peníscola.
L'estand de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques acollirà demà la reunió amb els alcaldes de poblacions amb estacions nàutiques,

Comenta aquest article