Informació general

Es posa en marxa la nova seu de Secomsa Aigües situada al raval de Gràcia

Per Berta Ruiz

Aspecte de la nova seu de Secomsa Aigües al raval de Gràcia

La nova seu de l'empresa Secomsa Aigües –situada en el raval de Gràcia número 38 dins dels terrenys municipals del Mas de Benet Ferré– ja està en marxa. Des d'aquest passat dilluns 28 de gener, el servei d'atenció al client que abans s'oferia a les oficines situades al carrer de la Verge del Camí, ja s'ha traslladat al nou edifici.

Construcció d'un nou edifici i rehabilitació del Mas de Benet Ferré

Recordem que les obres han consistit en la rehabilitació del Mas de Benet Ferré i la construcció d'un edifici totalment nou. S'ha conservat l'estructura original del Mas i s'ha rehabilitat la planta baixa com a espai per a sala d'exposicions i en la sala del pis superior com a despatx per al consell d'administració de Secomsa. Tot l'edifici compta amb una superfície total de 220 metres quadrats, repartits en les seves dues plantes.
 
Al costat d'aquest s'hi ha construït un altre edifici aïllat, que compta amb una sola planta baixa com un volum aïllat i allargassat i una superfície de 325 metres quadrats. Gran part de la seva façana està recoberta amb fusta i també hi ha uns grans blocs d'envidrat. En aquest espai s'hi han situat els despatxos tècnics i administratius i d'atenció al client, i en el centre s'hi ha ubicat la sala d'operacions des d'on es controlarà tota la xarxa.

El recinte exterior del Mas de Benet Ferré també s'ha respectat al màxim i s'hi ha construït dues amples bases, com un "mirall d'aigua", situat al costat de la nova construcció a l'extrem de llevant. Ambdós edificis es connecten a través d'un espai exterior pavimentat en pedra natural. L'obra ha anat a càrrec de l'empresa Constècnia3, amb un pressupost total de 278.595, 12 euros.

Aquest nou espai comptarà amb un horari d'atenció al públic, els dilluns, dimecres i divendres de les 9 a les 13 hores i els dimarts i dijous de les 9 a 13 hores i de les 16 a les 18 hores. El telèfon d'atenció al client de dilluns a divendres de les 8 a les 20 hores és el 902 250 070 i el telèfon d'avaries durant les 24 hores del dia i tots els dies de l'any és el 902 250 370. També hi ha la pàgina web de Secomsa a l'adreça www.secomsa-aigues.org

Comenta aquest article