Informació general

La campanya de comunicació sobre el Pla de millora del Barri Antic ha donat a conèixer als veïns les principals actuacions

Per Redacció

Imatge del carrer Major del Barri Antic

Entre els mesos de novembre i desembre, dues informadores han visitat diferents domicilis del Barri Antic amb l'objectiu de donar a conèixer les principals actuacions del Pla de millora integral al Barri Antic entre els veïns de la zona, i també afavorir la seva implicació en el projecte.

Aquesta campanya de comunicació s'emmarca dins del Pla de participació ciutadana i comunicació del Pla de Barris, i ha estat possible gràcies a la subvenció de 35.000 euros atorgada per la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya el passat 2007. També s'han dut a terme altres actuacions com l'edició especial de la revista del Pla de Barris, on es detallen totes les actuacions del projecte, i també es va elaborar un sociograma.

La gran majoria dels veïns del barri han valorat molt positivament la realització d'aquesta campanya, a través d'un porta a porta de forma directa i personalitzada, per tal d'informar sobre els principals eixos del projecte i donar a conèixer les actuacions que s'han de realitzar. L'enquesta que s'ha realitzat i ha permès recollir una sèrie de dades ha donat una sèrie de resultats entre els quals hi destaquen que: tot i que la majoria de la població reconeix haver sentit parlar del Pla de millora del Barri Antic, encara existeix un desconeixement generalitzat sobre el conjunt del projecte. Els veïns també han aprovat amb molt bona nota les principals actuacions incloses en el Pla, destacant les actuacions destinades a la rehabilitació del patrimoni i els equipaments existents, així com la millora de l'espai públic i les zones verdes. També s'han valorat positivament la construcció dels nous equipaments que s'han de realitzar. D'altra banda, a l'enquesta realitzada, la gran majoria de la població consultada pensa que el Barri Antic és un bon barri per viure-hi.

Comenta aquest article