Cultura

La Biblioteca Municipal entrega els premis als seus superlectors de l'any 2007

Per Berta Ruiz

El regidor de Cultura, Joan Recasens, amb els superlectors de l'any 2007

La Biblioteca Municipal va entregar ahir a la tarda els premis als seus superlectors de l'any 2007. A l'acte d'entrega hi va ser present el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils -Joan Recasens-, que juntament amb la bibliotecària Rosa M. Fusté van ser els encarregats de repartir els premis en cada categoria.

En la categoria de fins a 6 sis anys, la primera posició va ser per a Laura Burgos Sanfeliu amb un total de 225 préstecs realitzats durant tot el passat any; seguida de Rachedi Rabahi Abdalah amb un total de 212 préstecs i Ginebra Carbajosa Martín amb 196 préstecs. En la categoria d'entre els 7 i els 11 anys, el primer lloc va ser per a Paula Romera Rivero amb un total de 267 préstecs; seguida d'Aina Pont París amb 160 préstecs i Xavier Prim Nolla amb un total de 147 préstecs. En la franja d'edat d'entre els 12 i els 17 anys, la primera posició va ser per a Joselina Invernizzi amb 241 préstecs, seguida de Carmen Bhouden Navas amb un total de 170 préstecs realitzats i Irene Domènech Comella amb 115 préstecs. Finalment, en la categoria d'adults, el primer lloc va ser per a Rafael Garre Murcia amb 353 préstecs; Manuel Martínez Mañas en segon lloc amb 351 préstecs i Maria Irigoyen amb un total de 328 préstecs.

Abans de l'entrega de premis, hi ha haver una sessió de Contes de Pares. En aquesta ocasió es va encetar un nou cicle sota el títol de "De més a prop... Impossible", que va anar a càrrec de Lola Barceló.

Comenta aquest article