Esports

La coreografia "Cors de metall" del CP Cambrils aconsegueix el primer lloc en la modalitat de grups petits del Campionat Territorial de Xous

Per Camí Mendoza

Coreografia "Somni de Neu", interpretada per les patinadors del Club Patí Cambrils

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils va acollir ahir diumenge el Campionat Territorial de Xous 2008. En aquest  Campionat els clubs competien en tres categories: grup cadet, grup petit  i grup gran. Els clubs participants van ser el CP Aldea –grup cadet–, l'Escola Ampostina –en grup cadet i en grup petit–, el CP El Pla de Santa Maria –grup cadet–, el Reus Deportiu –amb un grup cadet i dos grups grans– i el CP Cambrils amb un grup cadet i un grup petit.

Aquesta modalitat de Xous, cada vegada més, exigeix molta dedicació als patinadors i molt esforç econòmic als clubs, és per això que de tota la demarcació hi van participar cinc clubs amb un total de nou coreografies repartides en les tres modalitats. De tota manera si es compara amb les altres territorials, de Barcelona i Girona, el volum i la qualitat dels grups no varia. Recordem que en l’anterior temporada, el Reus Deportiu va competir en el Mundial, aquest fet demostra el nivell d’aquesta modalitat a les nostres contrades per la qual cosa els altres clubs ens serveix de motivació.

Aquesta temporada el Club Patí Cambrils no estrena coreografies. Ahir vam competir amb les coreografies de l’anterior temporada, amb modificacions tècniques i conservant la idea, el vestuari i la música. També hi ha hagut canvi de patinadores.

Els resultats finals van ser els següents: en grup cadet, el primer lloc va ser pel CP L'Aldea amb la coreografia "L'altra cara"; la segona posició va ser per l'Escola Ampostina amb "Qui dirigeix"; la tercera posició va per pel Reus Deportiu amb "Concert per a piano"; el quart lloc va ser per el CP El Pla de Santa Maria per "Joc Perillós" i el cinquè lloc va ser pel CP Cambrils amb "Somni de Neu". En la categoria de grup petit, la primera posició va ser pel CP Cambrils amb la coreografia "Cors de metall" i la segona posició per l'Escola Ampostina amb "Història d’un mim". I en la categoria de grup gran, el primer lloc va ser pel Reus Deportiu amb "Fertil" i el segon lloc va ser també pel Reus Deportiu amb la coreografia "Escrulls de metall".

Amb la primera posició de la coreografia "Cors de metall", el CP Cambrils participarà en el Campionat de Catalunya que es disputarà a Vilanova i la Geltrú els dies 16 o 17 de febrer i possiblement també hi participarà amb la coreografia "Somni de Neu".

Comenta aquest article