Societat

El CEIP Marinada enceta els actes del seu 25è aniversari amb la reobertura de la seva biblioteca

Per Berta Ruiz

Imatge de l'acte que es va fer ahir a la tarda a la biblioteca del centre

Ahir a la tarda, el CEIP Marinada va donar el tret de sortida als actes de celebració del seu 25è aniversari que s'allargaran fins al proper mes de març, i que estan organitzats des de l'escola i l'AMPA del centre.

La primera activitat va ser la reobertura de la biblioteca de l'escola i va comptar amb la presència d'un gran nombre d'alumnes, pares i mares i mestres de l'escola, així com de la directora del centre –Isabel Romero– que va adreçar unes paraules abans d'iniciar-se l'acte. La directora del CEIP Marinada es va mostrar molt contenta de poder disposar novament d'un espai –com la biblioteca– per al foment de la lectura, l'intercanvi de llibres i la dinamització de l'activitat lectora entre els alumnes del centre. L'espai que ara ocuparà la nova biblioteca, abans era utilitzat per a d'altres usos degut a la manca d'espai en el centre.
Després, es van explicar un parell de contes a la canalla, i un grup de joves músics de sisè curs de l'escola van oferir un petit concert. També es va incloure una activitat d'animació a la lectura i un aperitiu per tancar aquesta primera jornada festiva.

Properes activitats

El divendres 15 de febrer, es farà la inauguració d'una exposició de material docent antic de la història del centre. Aquesta mostra es podrà visitar a les instal·lacions de l'escola fins al dia 8 de març.

Durant el mes de març també es faran noves activitats. El dia 5 es realitzaran tot un seguit d'activitats lúdiques i creatives adreçades a totes els alumnes del centre, que podran pujar en poni, s'explicaran contes, es farà una foto aèria i també s'inaugurarà la decoració artística dels jardins de l'escola. El dia 8 de març a partir de les 12 del migdia es celebrarà un acte commemoratiu amb les autoritats locals i tota la comunitat educativa. Després d'aquest es servirà un aperitiu per a tothom. Aquest mateix dissabte també se celebrarà un dinar commemoratiu amb tots els mestres i pares que formen part de la història del CEIP Marinada.

Comenta aquest article