Societat

El CEIP Marinada inicia demà els actes de celebració del seu 25è aniversari

Per Redacció

Enguany, el CEIP Marinada celebra el seu 25è aniversari i per aquest motiu des de l'escola i l'AMPA del centre s'han programat tota una sèrie d'activitats per celebrar-ho.

La primera activitat prevista tindrà lloc demà dijous a partir de les cinc de la tarda, amb la inauguració de la nova biblioteca del centre, que també inclourà una activitat d'animació a la lectura i un aperitiu que se servirà per tancar aquesta primera jornada festiva. El divendres 15 de febrer, es farà la inauguració d'una exposició de material docent antic de la història del centre. Aquesta mostra es podrà visitar a les instal·lacions de l'escola fins al dia 8 de març.

Durant el mes de març també es faran noves activitats. El dia 5 es realitzaran tot un seguit d'activitats lúdiques i creatives adreçades a totes els alumnes del centre, que podran pujar en poni, s'explicaran contes, es farà una foto aèria i també s'inaugurarà la decoració artística dels jardins de l'escola. El dia 8 de març a partir de les 12 del migdia es celebrarà un acte commemoratiu amb les autoritats locals i tota la comunitat educativa. Després d'aquest es servirà un aperitiu per a tothom. Aquest mateix dissabte també se celebrarà un dinar commemoratiu amb tots els mestres i pares que formen part de la història del CEIP Marinada.

Comenta aquest article