Informació general

S'inicien les obres de construcció de la nova rotonda situada en la intersecció de l'N-340 amb la carretera de Montbrió

Per Berta Ruiz

Imatge d'aquest matí a la zona on s'ha de construir la nova rotonda

Aquests dies s'han iniciat les obres de construcció de la nova rotonda situada en la intersecció de la carretera N-340 amb la carretera de Montbrió (T-312).

El projecte que va a càrrec del Ministeri de Foment i l'obra és executada per l'empresa Pavimentos Barcelona SA. ja es va iniciar a meitats del passat mes de novembre amb els treballs previs de senyalització i els estudis topogràfics i del ferm de la carretera. El pressupost total de l'obra és de 671.000 euros, dels quals se'n farà càrrec el Ministeri de Foment.

Amb aquestes obres se suprimiran el carril de gir a l'esquerra venint de València i d'incorporació a la dreta en direcció a Barcelona i els tres carrils de l'N-340 en aquest punt es convertiran en només dos. També es desviarà el traçat de la T-312 per connectar amb la rotonda. El traçat antic s'aprofitarà només en un sentit per accedir a la T-312 en direcció a Montbrió, mentre que per anar en sentit a la rotonda es farà un enllaç que incorporarà els vehicles procedents de Cambrils a un carril que arriba fins a la rotonda, de manera que la nova T-312 s'incorporarà a la rotonda amb dos carrils. L'obra contempla les obres del ferm de l'N-340, la T-312 i la rotonda, a més de les voreres i la xarxa de drenatge. Per altra banda, s'instal·larà senyalització vertical i 462 metres de barrera de seguretat metàl·lica. Aquesta nova rotonda regularà el trànsit en un punt complicat de la xarxa viària que actualment està regulat per semàfors.

Comenta aquest article