Societat

Aquest cap de setmana segueixen els actes festius en motiu de Sant Antoni amb la celebració dels tradicionals Tres Tombs

Per Redacció

Durant aquest cap de setmana seguiran els actes de les Festes de Sant Antoni 2008, organitzades per la Cooperativa Agrícola i la Caixa Agrària de Cambrils i la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

Aquest dissabte 19, a partir de les 15 hores a la nau central de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, tindrà lloc una gran competició de botifarra, amb el sistema de joc suïs. La quota d'inscripció és de 15 euros i tots els participants rebran obsequis i importants premis en funció dels resultats. Al mateix lloc i a la mateixa hora, també es faran competicions de tennis taula i escacs, organitzats pels respectius clubs locals.
El mateix dissabte a partir de les 21 hores, a les instal·lacions de la Cooperativa es farà una gran competició de gimcana de tractors. Durant l'espectacle també hi haurà servei de bar, megafonia, música i llum.

Diumenge 20 de gener, els Tres Tombs

D'altra banda, el diumenge dia 20 es faran els tradicionals Tres Tombs. A partir de les nou del matí es farà la concentració de les cavalleries al parc del Pinaret. A dos quarts de dotze es celebrarà la missa a l'ermita de la Mare de Déu del Camí, i a la sortida de missa, cap a un quart d'una del migdia, es farà la tradicional benedicció d'animals al pati de l'ermita. Es concediran premis a l'originalitat i presentació dels animals. Tot seguit s'iniciaran els Tres Tombs, encapçalats per una banda musical. El recorregut s'iniciarà al carrer de  la Verge del Camí, seguirà per l'avinguda del Baix Camp, carrer de Gaudí, carrer de Francesc Pérez Dolz, carrer de Joan Maragall, la plaça de Carles Roig i l'avinguda Independència. Després, tot el seguici seguirà el seu recorregut per diferents carrers del port.
Al finalitzar el recorregut, els nens i nenes que ho vulguin podran fer un tomb amb els ponis de la Hípica Castells pel carrer de la Verge del Camí.

Comenta aquest article