Societat

L'Oficina local de Creu Roja de Cambrils posa en marxa dos cursos de formació

Per Redacció

L'Oficina local de Creu Roja de Cambrils posa en marxa dos cursos de formació, un de primers auxilis i l'altre de socorrisme aquàtic.

El primer curs que s'iniciarà serà el de primers auxilis –atenció sanitària immediata nivell 2–, adreçat a aquelles persones majors de 18 anys que vulguin aprendre a actuar en situacions d'emergència. El curs tindrà lloc entre els dies 2 de febrer i 15 de març, tots els dissabtes de les 9 a les 13 hores i de les 15.30 a les 19.30 hores a les oficines de Creu Roja, situades a la plaça d'Aragó número 2. El curs té un preu de 150 euros.

L'altre curs de formació serà el de socorrisme aquàtic, que es realitzarà entre els dies 29 de març i 30 d'abril. Per fer el curs cal tenir una edat mínima de 18 anys, tenir el curs de primers auxilis, portar un certificat mèdic i dominar el medi aquàtic. El curs també es farà a les instal·lacions de Creu Roja situades a la plaça d'Aragó, els dissabtes i diumenges de les 10 a les 14 hores. El curs té un preu de 235 euros i s'obté la titulació oficial de socorrista al medi aquàtic.

Per tenir més informació i fer les inscripcions als cursos, els interessats es poden adreçar a les oficines de Creu Roja Cambrils a la plaça d'Aragó número 2, trucar al telèfon 977 366 193, al correu electrònic cambrils@cruzroja.es o a la pàgina web www.creurojacambrils.tk.

Comenta aquest article