Societat

Les festes de Sant Antoni despleguen el seu primer cap de setmana d'actes

Per Redacció

Un moment de l'intercanvi de plaques de cava, el passat dissabte a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola

Les festes de Sant Antoni han celebrat, aquest passat cap de setmana, els seus primers actes. Així doncs, el dissabte al matí un miler de persones van participar a l'esmorzar popular amb llangonissa amb pa torrat i oli nou que es va fer a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Al mateix temps, es van desplegar tot un seguit d'activitats paral·leles per animar el matí. Es va comptar amb l'actuació del ball de bastons de Cambrils i dels Amics de la Sardana. A banda es van fer exhibicions amb gossos i tirada de bitlles.

Dins de les activitats del dissabte al matí també va tenir lloc, per tercer any consecutiu, la tercera trobada d'intercanvi de plaques de cava que enguany va comptar amb un gran nombre de participants vinguts de diferents punts de Catalunya.

Espectacles

El dissabte a la nit, al Palau Municipal d'Esports, va tenir lloc l'actuació de Paz Padilla amb l'espectacle "Tengamos la fiesta en paz", que va comptar amb una gran afluència de públic.
El diumenge al migdia, també al Palau Municipal d'esports, es va fer el sorteig de la Caixa Agrària i, a continuació, el concert amb l'orquestra Maravella. Per la tarda i a càrrec de la mateixa orquestra es va fer el ball.

Segon cap de setmana festiu

Els actes festius de Sant Antoni continuaran el proper cap de setmana amb la competició de botifarra i les competicions de tennis taula i d'escacs, el dissabte a la tarda. Dissabte a la nit tindrà lloc la gimcana de tractors. Tots aquests actes es faran a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola.

El diumenge al matí es faran els Tres Tombs que recorreran els carrers Verge del Camí, Baix Camp, Gaudí, Francesc Pérez Dolz, Joan Maragall, plaça Carles Roig i avinguda de la Independència. Després dels Tres Tombs, la cavalcada es dirigirà al Port.
Prèviament, a la sortida de missa, es farà la benedicció d'animals.

Comenta aquest article