Informació general

Les barques de l'arrossegament aconsegueixen un volum important de captures després de la miniveda de Nadal

Per Berta Ruiz

Aspecte del moll de pesca ahir a la tarda, un cop arribades les barques a port

Les barques de l'arrossegament del port de Cambrils van reprendre, ahir, l'activitat pesquera que va quedar aturada el passat 21 de desembre per la miniveda de Nadal, que per segon any ha realitzat el sector pesquer cambrilenc.

Les captures en el primer dia de pesca, després d'uns dies de descans, han estat força positives segons ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital Carles Rom, un dels patrons d'una barca de pesca d'arrossegament. Segons Carles Rom, "la impressió que tenim en aquest primer dia de pesca és que s'ha agafat més quantitat de peix, sobretot peix blanc i especialment se n'ha agafat més lluç. Però això és normal, ja que al cap de 15 dies és normal que hi hagi més pesca". Carles Rom també va comentar que abans d'aquesta aturada hi havia poc peix, i que ahir se'n va agafar més que en aquells dies, tot i que, segons explica "tampoc es pot dir quant de temps durarà això, si una setmana o més".

Després del primer dia d'activitat doncs, es fa un balanç força positiu, amb una petita millora en el volum de les captures i millors sensacions que en el mateix període de l'any passat, després de l'aturada de l'activitat pesquera durant les festes nadalenques.

Comenta aquest article