Cultura

La Biblioteca Municipal tornarà a sortejar la panera cultural el proper 14 de gener

Per Berta Ruiz

La Biblioteca Municipal no va poder realitzar aquest passat divendres, l'acte d'entrega de la panera cultural, ja que no va aparèixer l'usuari amb el número premiat, el 0381.

Recordem que des del dia 1 al 21 de desembre, cada usuari de préstec de la Biblioteca va recollir el seu número amb el que es podia participar en el sorteig de la panera, resultat de tenir els darrers quatre números de la Grossa de Nadal. En aquest cas, i com que el número guanyador de la Grossa de Nadal va ser el 06381 i a la Biblioteca no es van arribar a repartir 6.000 butlletes de participació es va decidir que el número guanyador tingués les tres darreres xifres d'aquest número, segons va explicar la bibliotecària –Rosa M. Fusté– a Revista Cambrils Diari Digital.

No obstant, i al no aparèixer l'usuari guanyador, es va decidir que el proper dilluns 14 de gener cap a les sis de la tarda, després de la sessió de contacontes del cicle Viatjant amb contes, es tornarà a realitzar el sorteig entre els números repartits que acabin amb 381. Aquesta panera cultural conté llibres, llibres de Cambrils, DVD, CDs i una reproducció dels gegants cambrilencs, entre d'altres obsequis

Trobada amb Andreu Carranza, el 30 de gener

El 30 de gener a les 19 hores, la Biblioteca Municipal tindrà la visita de l'escriptor Andreu Carranza, per parlar de la seva obra "L'hivern del tigre", ambientada en les guerres carlines i sobretot en la persona del general Cabrera. Aquesta es tracta d'una nova trobada dels integrants del Club de Lectura Adult de la Biblioteca, però que en aquesta ocasió i comptant amb la visita de l'autor del llibre escollir, la tertúlia serà oberta a tots els que estiguin interessats en aquest acte.

Andreu Carranza, nascut a Ascó, compta amb una àmplia trajectòria literària reconeguda amb nombrosos premis com el Premi Recull l'any 1991 per "La tinta de la immortalitat", el Premi Ribera d'Ebre l'any 1993 per "El desert de l'oblit", el Premi Sebastià Juan Arbó per "Riu avall" l'any 1995 i el Premi Vila d'Ascó per "La filla de la memòria" l'any 2000. La seva darrera novel·la "La clau Gaudí", escrita en col·laboració amb Esteban Martín, també ha estat tot un èxit de vendes.

Aquesta invitació ha estat possible gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes, dins del seu programa "Al teu gust".

Comenta aquest article