Informació general

La guanyadora del sorteig dels 6.000 euros fa efectiu el premi comprant en 24 establiments cambrilencs

Per Berta Ruiz

Amàlia Galdeano comprant a Calçats Roan –situada al carrer de Sant Pere– el passat dissabte al matí

El passat dijous, 3 de gener, Amàlia Galdeano va resultar la guanyadora del sorteig dels 6.000 euros –organitzat des del Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert i la Unió de Botiguers– i el passat dissabte 5 de gener va fer-los efectius amb el tradicional recorregut pels diferents comerços escollits.

El recorregut, com ja és habitual, va tenir la seva sortida a la seu de la Ràdio i Televisió de Cambrils, on un cotxe de l'any 1928 –propietat de Miquel Sans– l'estava esperant per conduir-la per totes les botigues triades. Cap a les deu del matí, Amàlia Galdeano va arribar acompanyada del seu marit i dels seus fills. A les portes de les instal·lacions de Ràdio i Televisió de Cambrils també s'hi va acostar el regidor de Promoció de la Ciutat –Oliver Klein–, el president de la Unió de Botiguers –Salvador Colom–, el president de la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM) –Tomàs Arcos– i la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll–. Abans de donar el tret de sortida a tot el recorregut, i per agafar forces es va oferir un petit esmorzar a tots els presents. Acte seguit, i abans de pujar al cotxe, Amàlia Galdeano va rebre la nova targeta d'enguany –per efectuar tots els pagaments– de mans del director de CAI Caja Inmaculada.

24 establiments i 6.000 euros per gastar

Cap a dos quarts d'onze del matí, el cotxe d'època va sortir de les instal·lacions de Ràdio i Televisió de Cambrils i va enfilar la rambla de Jaume I per dirigir-se a la primera botiga, en aquest cas LaVilla Boutique, ubicada al carrer de Sant Pere, i la que va entregar la butlleta guanyadora. En aquest establiment, Amàlia Galdeano va encetar el recorregut comercial, realitzant la seva primera compra. Després d'aquest establiment, tot el seguici es va dirigir a Calçats Roan, situat en el mateix carrer de Sant Pere. A continuació, es van dirigir a Sports Carson i l'Òptica Gemma Salas. Després d'aquests quatre establiments, tota la comitiva va seguir el recorregut enfilant el mateix carrer de Sant Pere, efectuant diferents parades a les botigues MG Fotos, Electrodomèstics Martí, Dazza i Calçats Torné. A la plaça del Pòsit van realitzar dues noves aturades, a la botiga Benetton i Joieria Trinitat. En aquesta mateixa zona del port, Amàlia Galdeano i la seva família van seguir amb les seves compres a la perfumeria Passion Beauté, Nautilus, Expert-Alcon Gracia, Tretze Home, Bambú Decoració, Cup Sports, Genesis Crack, Chat Serveis, Ferreteria Cambrils, La Strega, Electro T.S.C i Confeccions Joti. A la zona del barri de l'Eixample es va aturar a l'Òptica Rovira-Barenys, situada al passeig de La Salle i a dalt a la vila va realitzar la seva darrera compra a la Joieria Eduard's. Com cada any, el premi es va repartir en un total de 24 comerços i establiments i la quantitat es va dividir en: 1 val de 900 euros, 1 val de 600 euros, 1 val de 500 euros, 2 vals de 400 euros, 2 vals de 300 euros, 9 vals de 200 euros i 8 vals de 100 euros.

Durant tot el recorregut, Amàlia Galdeano es va mostrar molt contenta i emocionada d'haver estat l'afortunada guanyadora del sorteig dels 6.000 euros. Una jornada molt especial, en la què van poder comprar roba, calçat, complements, electrodomèstics, joies i perfums, en el dia de l'arribada dels Reis Mags de l'Orient, enguany molt generosos.

Comenta aquest article