Societat

Els Heralds de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient tornen a sortir al carrer per anunciar l'arribada dels Reis

Per Berta Ruiz

Els Heralds de Ses Majestats anunciant la propera arribada dels Reis, ahir a la tarda a la plaça de Marianao

El passat diumenge 30 de desembre al matí van arribar al moll del Port de Cambrils, un any més, els Heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, anunciant la imminent arribada dels Reis Mags a Cambrils demà dia 5 de gener. Ahir a la tarda, els Heralds de Ses Majestats van tornar a fer un recorregut pel poble repartint caramels i per avisar als més petits que l'arribada dels Reis és cada cop més propera.

Demà, Gran Cavalcada

Des de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle i el Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils ja es té tot a punt per a la gran Cavalcada de demà dissabte 5 de gener.

A partir de les 19 hores de la tarda al Moll de les Escales Reials tindrà lloc l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, amb un gran castell de focs que anunciarà l'arribada. Seguidament, s'iniciarà la Cavalcada pels diferents carrers de Cambrils, seguint el mateix recorregut que es va realitzar l'any passat. A tres quarts de vuit del vespre aproximadament, al Parc del Pescador es donarà la benvinguda als Reis i aquests recolliran les cartes dels nens i nenes cambrilencs. Enguany, els dos punts de recollida de cartes estaran situats al Parc del Pescador i a la plaça d'Espanya.

Enguany, la cavalcada disposarà de les carrosses noves que es van estrenar fa un parell d'anys, i a banda, també s'han remodelat, arreglat i actualitzat les carrosses antigues que es tenien abans. Aquestes carrosses seran utilitzades pels patges dels Reis d'Orient i tot el seu seguici. Recordem això ja s'ha fet així en els darrers anys, tot i que enguany hi ha hagut l'oportunitat de remodelar i arreglar aquestes carrosses més antigues, i que aquest any lluiran més.

Repartiment de regals, el dia 6

I el diumenge dia 6 a partir de dos quarts de deu del matí, els Reis Mags repartiran com cada any, casa per casa, les joguines i regals que els nens i nenes cambrilencs hagin sol·licitat prèviament. Enguany, el repartiment de regals s'iniciarà al barri de l'Eixample –al poble– i per la plaça del Pòsit, a la zona de la platja.

Comenta aquest article