Informació general

Amàlia Galdeano és l'afortunada guanyadora del sorteig dels 6.000 euros de la Unió de Botiguers

Per Berta Ruiz

La guanyadora Amàlia Galdeano al centre de la imatge, juntament amb la dinamitzadora comercial Sílvia Coll i el president de la Unió de Botiguers Salvador Colom

Ahir al migdia es va celebrar a les instal·lacions de Ràdio i Televisió Cambrils el sorteig dels 6.000 euros que cada any organitza el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert juntament amb la Unió de Botiguers de Cambrils.

A l'acte del sorteig hi va ser present el regidor de Promoció de la Ciutat –Oliver Klein–, la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll–, el president de la Unió de Botiguers de Cambrils –Salvador Colom–, juntament amb d'altres representants comercials i la presència del notari Rafael Martínez, que va donar fe de l'acte i de la butlleta premiada. Quan passaven uns minuts de les dotze del migdia, la mà innocent d'enguany –el jove cambrilenc Ignasi Vidal, de 4 anys d'edat– va remenar la capsa que contenia les prop de 100.000 butlletes que s'han repartit enguany entre tots els comerços adherits a aquesta campanya del milió. Després de remenar força, l'Ignasi va treure la primera papereta que va entregar al senyor notari.

Des de Ràdio Cambrils es va procedir a trucar al número de la butlleta guanyadora, que va recaure en la tortosina i resident a Cambrils, Amàlia Galdeano. Pocs minuts després de rebre la trucada, la guanyadora del Sorteig dels 6.000 euros es va personar a les instal·lacions de Ràdio i Televisió de Cambrils, juntament amb el seu marit, per tal de celebrar la notícia i rebre totes les instruccions de cara a fer efectius aquests 6.000 euros a gastar en els diferents establiments cambrilencs aquest proper dissabte. Amàlia Galdeano es va mostrar molt emocionada i nerviosa per la notícia, ja que segons va afirmar "mai m'havia tocat res! A més, estava parlant per telèfon abans que em truquessin de la Ràdio i jo deia 'penja que encara em trucaran dient que m'ha tocat el sorteig dels 6.000 euros'".

L'establiment que enguany ha segellat la butlleta guanyadora ha estat LaVilla Boutique, situada al carrer de Sant Pere número 12. Aquest comerç també s'endurà com a premi un cap de setmana a Andorra. Les propietàries d'aquesta botiga de moda, també es mostraven molt satisfetes d'haver entregat la butlleta guanyadora i també pel seu premi aconseguit.

La guanyadora del sorteig, farà les compres demà dissabte a partir de les 10 del matí seguint l'itinerari per alguns dels establiments associats a la Unió de Botiguers, com ja és habitual amb un cotxe d'època. Per tal que la guanyadora no es gasti els 6.000 euros en un únic establiment, com cada any el premi s'ha repartit en diferents vals que s'hauran de consumir en els establiments que la guanyadora triï. La distribució del premi es farà en un total de 24 comerços i establiments i la quantitat s'haurà de dividir de la següent manera: 1 val de 900 euros, 1 val de 600 euros, 1 val de 500 euros, 2 vals de 400 euros, 2 vals de 300 euros, 9 vals de 200 euros i 8 vals de 100 euros.

Comenta aquest article