Informació general

El ball de diables "Els Cagarrieres" de Cambrils renoven la junta en l'any de la celebració del seu cinquè aniversari

Per Anna Fargas

Membres del ball de diables "Els Cagarrieres" en finalitzar l'assemblea d'ahir al vespre

El ball de diables "Els Cagarrieres" de Cambrils va renovar els membres de la junta en una assemblea realitzada ahir al vespre. Un total de 16 persones van assistir a la reunió on el president de l'entitat, Jacob Gil, va explicar que es posaven a disposició tots els càrrecs perquè els assistents es presentessin com a candidats per ocupar-los.

Durant l'assemblea Jacob Gil va exposar la valoració de l'any i va comentar que "en termes generals ha anat força bé però ens falta millorar l'organització interna i això és el que hem d'intentar amb aquesta renovació". A més el 2008 és l'any del cinquè aniversari de la colla i els assistents a l'assemblea van estar d'acord en què aquest fet els havia de servir per donar un nou impuls a l'entitat.

En les votacions per ocupar els nous càrrecs no es va mostrar cap desacord i la nova junta del ball de diables va quedar constituïda per les següents persones: Jacob Gil com a president, Marc Gibert com a vicepresident i cap de colla, Dani Fortuny com a tresorer, Francesc Cabré com a secretari i Isaac Contra, Laia Llorens, Felipe Herrera, Josep Lluís Castellví, Oriol Ortoneda, Juan Luís Rodríguez i Anna Fargas com a vocals. A més a més es van establir altres càrrecs per tal de millorar el funcionament de la colla, ocupats per Dani Fortuny i Albert Recasens com a caps dels timbalers o Eduard Pellicer i Josep Lluís Castellví com encarregats de la pirotècnia, entre d'altres càrrecs.

Pel que fa a propostes per l'any que comença es va parlar de millorar la comunicació entre els membres de la colla per tenir un contacte més àgil a l'hora de comunicar temes d'interès comú. En aquest sentit es va decidir portar un seguiment més continuu de l'actualització de la pàgina web ja existent, www.cagarrieres.com, i del fotolog creat l'estiu passat.

5 anys de la colla i creació de la figura del soci

Pel que fa a la celebració del cinquè aniversari de la colla, es van començar a perfilar accions i actes per dur a terme durant el 2008, i es va convocar una altra reunió per començar a treballar en els preparatius de les celebracions.

Finalment els assistents a l'assemblea van decidir crear la figura del soci per tal d'inscriure a tots els membres de la colla i per fer participar a aquelles persones que tot i no voler formar part dels correfocs en què "Els Cagarrieres" participen, vulguin ser una part del ball de diables, recolzar-lo i participar de les activitats que aquests organitzin. A més també van acordar fer difusió de la seva entitat per obrir les portes a tots aquells que vulguin formar part activa de la colla, en aquesta línia, per contactar amb la colla "Els Cagarrieres" disposen del correu electrònic cagarrieres@hotmail.com.

Comenta aquest article