Societat

El Pla de Dinamització reparteix prop d'uns 40.000 vals per pujar a les atraccions de "El Nadal més divertit"

Per Berta Ruiz

Imatge dels jocs inflables instal·lats a la plaça de Josep Martí i Nolla, ahir al matí

El Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert ha tirat endavant per segon any consecutiu l'activitat "El Nadal més divertit". Des del passat 21 de desembre i fins al proper 6 de gener s'han instal·lat zones d'atraccions i jocs inflables per als més petits a un total de cinc places del municipi: la plaça de Carles Roig i la plaça de Josep Martí i Nolla a la vila, i les places de Francesc Macià, plaça d'Aragó i plaça de Mossèn Joan Batalla al port.

Les botigues adherides al Cambrils Obert disposen des de principis del mes de desembre talonaris amb tiquets per als clients que durant aquestes setmanes han anat comprant en aquestes botigues. Segons ha explicat la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll– a Revista Cambrils Diari Digital, enguany participen en la campanya uns 275 establiments dels més de 280 que estan adherits al Cambrils Obert. Aquest any, s'han repartit uns 40.000 tiquets entre tots els establiments per a que la canalla gaudeixi d'aquestes atraccions durant els seus dies de vacances de Nadal. Aquests vals per poder pujar a les atraccions s'han anat distribuint entre els comerços i establiments a mesura que aquests s'anaven entregant entre la clientela.

Enguany també s'ha millorat força l'activitat després de la bona experiència del primer any, a més, segons afirma Sílvia Coll, aquesta iniciativa està tenint molt bona acceptació tant entre els botiguers que hi participen, "perquè dóna molta vida i fan més atractives les festes de Nadal a Cambrils", com entre els clients i especialment entre la canalla, que ja ho coneixia de l'any passat i que enguany tornen a estirar força als pares per anar a jugar a alguna d'aquestes cinc places del municipi. Les diferents zones d'atraccions tenen un horari comercial, ja que des de les 11 del matí fins a dos quarts de dues del migdia estan en funcionament, i també des les 17 a les 20.30 hores per la tarda. 

Comenta aquest article