Societat

La cambrilenca Marta Callau assisteix a l'estrena a Nova York de la pel·lícula "La Búsqueda 2" després de guanyar un concurs

Per Berta Ruiz

La cambrilenca Marta Callau al costat de l'actor Nicolas Cage, el protagonista de la pel·lícula

La cambrilenca Marta Callau va assistir a l'estrena de la pel·lícula La Búsqueda 2. El diari secreto ( National Treasure. Book of secrets) el passat 13 de desembre a Nova York, després de ser la guanyadora d'un concurs a través d'internet organitzat per la Walt Disney.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, Marta Callau ha explicat alguns detalls d'aquesta experiència tan inesperada, però a la vegada tan sorprenent. Marta Callau va rebre un correu electrònic d'un amic animant-la a participar en el seu equip de treball dins d'un concurs sobre la pel·lícula, en el què havia de resoldre un enigma relacionat amb la pel·lícula. Segons explica la Marta, "el primer que vaig fer quan vaig veure el correu electrònic va ser esborrar-lo, perquè moltes vegades t'envien coses de 'has guanyat...', però em van insistir que ho fes. La primera part consistia en formar un equip de quatre persones, i cada persona quan rebia el meu correu s'apuntava al meu equip. A mi m'arribaven diferents pistes, correus no desitjats, imatges sobre la pel·ícula i amb aquestes pistes es formava la frase de: 'Què li diries a Nicolas  Cage si el veiessis en persona?'". Segons explica la Marta, "va ser una cosa molt fàcil i molt ràpida. Un dia tenia a tothom connectat a internet, i els vaig dir, 'vinga fem això!'Jo ho vaig fer amb tota la meva incredulitat. Ho faig, però no m'ho crec, i als pocs dies em van trucar i em van dir que era la guanyadora".

La cambrilenca va resultar la guanyadora del concurs dins de l'estat espanyol, ja que segons explica, "només hi havia dos nois més de Bèlgica que també van guanyar el sorteig a través de la ràdio".

El viatge que va poder realitzar la Marta Callau juntament amb el seu marit Joan Francesc Rofes va ser durant la setmana de l'11 al 18 de desembre, amb els viatges pagats i també tota l'estança a la ciutat. Durant uns dies els van concertar diferents visites guiades per Nova York i també van tenir d'altres dies lliures per la ciutat. Segons explica Marta Callau, el dia de l'estrena –que va fer-se en un teatre de la ciutat– van poder assistir a tot un espectacle al més pur estil americà, amb la catifa vermella i la desfilada de nombrosos actors de cinema de Hollywood. Després de l'estrena de la pel·lícula, la Marta i el seu marit també van poder assistir a una festa vip reservada que va fer-se al Planetarium del Museu d'Història de Nova York, on van poder fer-se moltes fotografies amb els actors del film, com Nicolas Cage o Jon Voight. Tot plegat, una experiència "meravellosa i molt bonica", que Marta Callau va poder viure a la ciutat dels gratacels.

La pel·lícula La Búsqueda 2 del director Jon Turteltauv es va estrenar a Espanya el passat 21 de desembre, i compta amb un repartiment d'actors com Nicolas Cage, Diane Kruger, Harvey Keitel, Jon Voight, Ed Harris, Helen Mirren, Bruce Greenwood, Justin Bartha i Joel Gretsch, entre d'altres.

Comenta aquest article