Societat

Els Heralds de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient arriben a Cambrils anunciant la imminent arribada dels Reis

Per Redacció

Els heralds de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient van recórrer, ahir, els carrers de Cambrils

Ahir diumenge, van arribar un any més, els Heralds de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient, anunciant la imminent arribada dels Reis Mags a Cambrils el proper dissabte 5 de gener al vespre.

Durant el matí, i per fer més curta l'espera el grup d'animació Cia. Teatre a la Cadira va oferir un espectacle d'animació previ, abans de l'arribada dels Heralds davant del moll de les Escales Reials. Durant una hora aproximadament, la companyia cambrilenca va animar al públic aplegat i a tota la canalla que esperava l'arribada per mar dels Heralds.

Cap a les dotze del migdia, els enviats reials van arribar al moll de Cambrils, on van ser rebuts. A la seva arribada, els enviats reials van llegir el pregó anunciant el viatge emprès per Ses Majestats els Reis i la seva imminent arribada a Cambrils, el proper 5 de gener. Els Heralds enviats per Melcior, Gaspar i Baltasar també van repartir caramels entre tota la canalla i van iniciar un recorregut –amb dos jeps i un nou vehicle per als Heralds– per alguns carrers del port, i seguidament van enfilar el seu recorregut per d'altres carrers del barri de l'Eixample i de la vila, on també van fer diverses aturades per anunciar l'arribada dels Reis Mags de l'Orient.

D'altra banda, aquest proper dijous 3 de gener, a partir de dos quarts de set de la tarda, els Heralds tornaran a sortir al carrer per recordar a tothom la imminent arribada dels Reis Mags de l'Orient a Cambrils.

Comenta aquest article