Societat

La tretzena edició del Parc Infantil de Nadal obre les seves portes

Per Berta Ruiz

Aspecte d'un dels pavellons on està instal·lat el Parc Infantil de Nadal, ahir a la tarda

Ahir a la tarda es va donar el tret de sortida a la tretzena edició del Parc Infantil de Nadal organitzat pel Grup Arrels i el Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils, i que està instal·lat als dos pavellons del Palau Municipal d'Esports.

Un dels monitors responsables del Parc Infantil de Nadal –José García– explicava ahir a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls de l'edició d'enguany que tindrà les seves portes obertes avui dijous, dissabte dia 29 i diumenge 30 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2008. En aquesta edició hi participen una seixantena de monitors i una vintena més de voluntaris, a banda de la participació i col·laboració de diferents entitats i associacions cambrilenques com l'Agrupament Escola Gent de Mar, la Unió d'Escacs de Cambrils, el Club de Tir amb Arc, el Club Nàutic de Cambrils, el Tennis Taula Cambrils, entre d'altres.

Ambientació del Parc sobre Cambrils

Enguany, la temàtica del parc està centrada en Cambrils, tot el seu patrimoni i la seva activitat comercial. Segons explicava José García, "hem fet que cada taller sigui com una botiga: hi ha la pastisseria o el bar on s'hi poden realitzar diferents tallers molt diversos". En cada espai s'hi poden realitzar nombroses activitats i treballs: com tallers de confecció de postals, com guarnir l'arbre de Nadal, fer partides de jocs de rol, pintura a la cara, tallers de dibuix i pintura, fer partides d'escacs, un espai de ludoteca per als més menuts de la casa o d'altres tallers més novedosos de l'edició d'enguany com elaborar un broqueta de fruita amb xocolata, aprendre a crear el teu propi còctel de sucs o menjar núvols de sucre. Tots aquests tallers estan situats al pavelló 2 i van dirigits als nens i nenes més petits.

Al pavelló 1 s'hi troben les activitats de caire més esportius adreçades a un públic més adolescent. Una de les novetats d'enguany és la instal·lació d'un circuit d'Scalextric gegant i tot un seguit de llits elàstics. També es poden practicar altres esports com el tir amb arc, cantar al karaoke, fer partides de tennis taula o entrar en el gran castell de jocs inflables que ocupa bona part de la pista del pavelló.

A banda, cada tarda, a partir de les set, es fa una actuació d'animació al pavelló 1 per animar a tota la canalla; mentre que el pavelló 2 s'hi instal·la una discoteca mòbil gegant, amb diversitat d'estils musicals en cada sessió: com house, dance, etc.

Des de l'organització es preveu superar la xifra de visitants obtinguda l'any passat, quan van passar uns 2.500 nens i nenes pel Parc Infantil de Nadal. Segons José García, "s'espera que cada dia hi hagi una afluència d'uns 350 nens, tot i que hi ha dies més forts i dies més fluixos. Esperem superar les xifres de l'any passat, i per això hem ambientat el parc d'una manera atractiva per a que cridi l'atenció de la gent".

Recordem que el Parc estarà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener, des de les 16 a les 20 hores del vespre. El preu de l'entrada per un dia és de 4 euros, mentre que l'abonament per als set dies que dura el Parc és de 12 euros. A partir de les 19 hores de la tarda, el preu de l'entrada al recinte és de 2 euros.

Comenta aquest article