Societat

Finalitza la Campanya del Pot amb unes xifres inferiors a les de l'any passat quan es van recollir prop de 800 quilos d'aliments

Per Berta Ruiz

Un any més l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle ha dut a terme la 38a Campanya del Pot, amb la recollida d'aliments i queviures destinats a Càrites. Enguany, la xifra ha estat lleugerament inferior a la de l'any passat, quan es van recollir prop de 800 quilos.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el president de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle –Josep Maria Crusells– ha explicat que cada any es recullen menys aliments i que el volum cada vegada és més baix. Per aquest motiu, des de l'associació es planteja la possibilitat de reorientar aquesta activitat de cara a l'any vinent, "perquè potser en aquesta època de l'any hi ha moltes coses on poder participar i col·laborar i la gent ho diversifica una mica". Segons Josep Maria Crusells, la intenció és canviar l'època de l'any de la campanya o recollir un altre tipus d'ajuda.

Assemblea d'Antics Alumnes de la Salle

D'altra banda, el passat diumenge 16 de desembre es va celebrar l'assemblea anual d'Antics Alumnes de la Salle. Enguany, es va iniciar la trobada amb una missa a la parròquia de Santa Maria en record del germà Narcís Llausàs, mort el passat 1 de juliol, i que va estar al col·legi La Salle de Cambrils durant 50 anys. Després de la missa, es va oferir a tots els socis el tradicional esmorzar a les instal·lacions del col·legi La Salle i després es va fer l'assemblea. En aquesta es va fer un repàs de totes les activitats realitzades durant el 2007, i les que es tenen preparades per aquesta campanya de Nadal i Reis.

Comenta aquest article