Cultura

La Coral Verge del Camí clou el XV Cicle de Concerts amb el seu tradicional concert de Nadal

Per Marcel Blàzquez

La Coral Verge del Camí clou el XV Cicle de Concerts amb el seu tradicional concert de Nadal
La Coral Verge del Camí clou el XV Cicle de Concerts amb el seu tradicional concert de Nadal

L'’ermita es va omplir en el tradicional concert de Nadal protagonitzat per la Coral Verge del Camí. El president d’aquesta entitat, Fernando Sarasa, va agrair l’esforç continuat de tots els components de la coral durant tot l’any per fer possible les diferents actuacions de la formació cambrilenca, així com l’organització del XV Cicle de Cant Coral que es tancava amb l’actuació de la coral cambrilenca. Sarasa va recordar que han estat treballant aquest darrer any en l’arranjament de la Cripta de l’Ermita com espai per a concerts i que ben aviat tothom en podrà veure els resultats i també va aprofitar per informar que la Coral té previst realitzar un concert aquest proper 2 de gener a la Catedral de Saint Patrick de Dublín.


El concert es va iniciar amb l’actuació de la Coral Infantil de la Coral Verge del Camí, formada per xiquets i xiquetes de diferents edats que van interpretar diferents cançons de Nadal, sota la direcció de Belén Juncosa, i acompanyades pels saxos Aida Vidal i Tània Lara.

La Coral Verge del Camí va iniciar la seva actuació amb la sonata Jesu meine freude de Dietrich Buxtehude, amb la participació com a solistes dels cantaires de la Coral: Esperanza Miguel, Aina Carod i Pau Fargas i acompanyats per quatre instrumentistes. La resta de la primera part va consistir en la interpretació de quatre peces del compositor contemporani Karl Jenkins.

La segona part va estar protagonitzada per un repertori de nadales, la majoria del compositor català Manel Oltra, acompanyades al piano per Marc Torres. El concert va acabar amb l’actuació de la Coral Verge del Camí i la Coral Infantil, cantant el Noi de la Mare. La direcció de la Coral en aquest concert va anar a càrrec de Tomàs Grau, i durant la pausa i al final del concert el públic va poder fer una donació per a la Marató de TV3 que s’havia celebrat el diumenge anterior.

 

Comenta aquest article