Esports

Bons resultats per als atletes del Club Atletisme Cambrils en el XIX Cros de Valls

Per Pere Ferrando

Els voltants de la pista d’atletisme del barri del Fornàs de Valls van aplegar aquest passat diumenge 9 de desembre, prop de 300 atletes que van prendre part al XIX Cros de Valls.

En un circuit de terra exigent, amb continuats desnivells i endurit pel fort vent, els atletes del Club Atletisme Cambrils van assolir posicions capdavanteres: Ariadna Esponey va quedar en sisena posició a la categoria benjamí femení; Sílvia Gutiérrez va quedar setena en la categoria cadet femení; Carolina Molina va quedar novena en la categoria aleví femení; Guillem Sarrà va quedar novè a la categoria aleví masculí; Eric Manrubia va quedar en dotzena posició a la categoria aleví masculí; Albert Baquet va quedar en tretzena posició a la categoria aleví masculí, i Morgana Ávila va quedar en la vintena posició a la categoria infantil femení.

Aquest cros era més exigent que el de la setmana passada, ja que de l'àmbit territorial es va passar a l'àmbit català. El pont va ser aprofitat per atletes d’arreu de Catalunya que van desplaçar-se a la capital de l’Alt Camp.

A nivell local, la més destacada va ser l’Ariadna Esponey. Tot i ser la primera cursa de cros en què participava, va demostrar que té molt a dir en el futur. Ara, la propera cita serà a casa, el proper diumenge dia 16 de desembre, amb la disputa del XXIX Cros de Cambrils i XLI Trofeu Salceda i Castells.

XXIX Cros de Cambrils i XLI Trofeu Salceda i Castells aquest proper diumenge

L’escenari de les curses serà el circuit de gespa de la riera d’Alforja. La sortida i l’arribada estaran situades a l’alçada de l’entrada del Parc del Pescador. Aquesta prova està inclosa dins de la Lliga Catalana de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme i hi prendran part atletes de totes les categories federades: benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior, promesa, absolut i veterà. Aquest acte aplegarà una inscripció de vora 300 atletes repartits en 18 categories dins els vessants masculí i femení.

Serà un bon moment per donar suport als atletes locals i col·laborar, com a espectador, perquè assoleixin el màxim de posicions de pòdium possibles.

A més, donant continuïtat a la iniciativa endegada fa tres anys, s’ha tornat a programar la Cursa Popular Solidària de la diada de la Marató de TV3 amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social. La cursa s’iniciarà a la una del migdia. Tothom hi podrà prendre part comprant el dorsal a l'oficina del Patronat Municipal de Turisme a partir de les onze del matí. Els beneficis seran íntegrament destinats a la causa humanitària de la Fundació de la Marató, que enguany està dedicada a les malalties del cor.

Comenta aquest article