Esports

El FC Cambrils i el Vilafortuny trenquen la mala ratxa de resultats amb una victòria

Per Redacció

El jugador del Cambrils Isma, l'autor del gol, disputa la pilota a un jugador del Pubilla Casas, ahir a la tarda, a l'Estadi Municipal de futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Pubilla Casas 0

El FC Cambrils va trencar aquest cap de setmana la mala ratxa de resultats, després de sis jornades sense conèixer la victòria. En aquesta ocasió va endur-se els tres punts a casa i contra el Pubilla Casas, el penúltim classificat de la taula. El partit va estar marcat pel fort vent que va bufar ahir a Cambrils, fet que va impedir veure un bon joc per part dels dos equips. En la primera part, el Cambrils va dominar amb més claredat el partit –ja va jugar amb el vent a favor–, tot i que el gol definitiu de la victòria no va arribar fins al minut 77 amb un xut ras d'Isma que va donar la victòria a l'equip cambrilenc. En la propera jornada, el Cambrils visitarà el camp del Martorell.

Primera Territorial

Deltebre 1 - CF Oleastrum 1

El partit entre els dos equips va estar marcat per les escasses ocasions de gol i pel respecte mutu entre ambdós equips que es troben a tan sols un punt a la part baixa de la classificació. Els locals van aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Motes en el minut 35 de la primera part. Tot i anar perdent durant bona part del partit, l'Oleastrum no va llançar la tovallola i en el temps de descompte, en el minut 95, Héctor va donar l'empat a l'equip cambrilenc i el repartiment de punts per als dos equips. La propera setmana, l'Oleastrum rebrà la visita de l'Ametlla.

Segona Territorial

Vilafortuny 3 - Esc. Valls 1

El Vilafortuny suma una important victòria a casa contra l'últim equip de la classificació, i s'allunya lleugerament dels últims llocs de la classificació. El partit va estar marcat pel fort vent que va bufar a Cambrils i pels nervis inicials que van tenir els jugadors del Vilafortuny. En la primera part es va avançar el Valls, tot i que abans del descans l'equip cambrilenc va aconseguir la igualada. En la represa, el joc del Vilafortuny va millorar força i van poder anotar dos gols més. A falta de cinc minuts per acabar el partit, el Vilafortuny va disposar d'un penal a favor, que els hagués fet augmentar la renda de gols, però finalment no el van transformar. En la propera jornada, el Vilafortuny visita el camp del Suer.


Hoquei

Primera Catalana

CP Monjos 6 - Cambrils CH 6

El partit d'aquest cap de setmana del Cambrils CH va avançar-se al passat dimecres. En aquesta ocasió, l'equip cambrilenc va visitar la pista del líder, el CP Monjos. L'equip local sempre va anar per davant en el marcador, mentre que el Cambrils anava a remolc del resultat. A falta de dos minuts per a la fi del partit, el Cambrils CH va aconseguir la igualada i un meritori empat contra un dels equips més forts de la categoria. Els gols del Cambrils van anar a càrrec de: tres de Joan Recasens, un de Jordi Carbó, un de Joan Roig i un d'Isaac.

Futbol Sala

CFS Mediterrani 0 - Altafulla FS 6

Una nova derrota del Mediterrani, i ja en sumen 8 d'un total de 10 partits disputats. La falta de gol i també la mala sort –fins a quatre llançaments al pal– van descentrar l'equip cambrilenc i van fer que el rival s'aprofités d'aquests errors puntuals. Les properes setmanes seran decisives, ja que el Mediterrani s'enfrontarà a dos equips que també es troben a la part mitjana i baixa de la classificació: el Riudoms i l'Amposta.

Comenta aquest article