Informació general

Es fa l'encesa oficial de l'enllumenat nadalenc a la plaça de l'Ajuntament

Per Berta Ruiz

Moment en què els nens i nenes van prémer el botó de l'encesa oficial

El passat dimarts 5 de desembre es va fer l'encesa oficial de la il·luminació de Nadal davant de l'avet de grans dimensions guarnit instal·lat davant de l'Ajuntament. A l'acte d'encesa de l'enllumenat hi van assistir una nodrida representació tant de membres de l'equip de govern com de l'oposició. L'encesa la van dur a terme un grup de nens i nenes que, com ja porten fent des de fa un parell d'anys, es congreguen davant de l'Ajuntament per participar en l'encesa oficial. Des de l'Ajuntament es va repartir entre els nens i nenes assistents unes llaminadures. A continuació les persones assistents a l'acte es van dirigir a l'interior de l'Ajuntament per encendre el pessebre que s'ha instal·lat al hall. En aquesta ocasió hi va assistir el president de l'Associació d'Antics Alumnes, Josep Maria Crusells, ja que es compleixen 50 anys de la secció Agrupació Pessebrística i per celebrar-ho van voler preparar el pessebre que durant aquestes festes estarà a l'entrada de l'Ajuntament.

Enguany, ha augmentat el nombre de motius nadalencs que s'han instal·lat arreu del municipi. En total, se n'han repartit un total de 353 motius -amb 51 motius nous i 2 avets més que s'han comprat-, i la il·luminació s'ha ampliat a set zones més.

D'altra banda, un any més, des de l'Àrea de Promoció de Ciutat i el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert s'ha continuat amb la campanya d'ambientació nadalenca que es va encetar l'any passat, amb la col·laboració de tots els comerços associats de la Unió de Botiguers que s'han volgut adherir al projecte "Cambrils il·luminat". En total, són 235 establiments adherits en els carrers del Consolat de Mar -entre el número 28 i la plaça de Catalunya-, el carrer de Ramon Llull -entre la cruïlla del carrer de Pau Casals i la rotonda de la plaça de la Constitució-, el carrer de Mossèn Joan Batalla, el carrer de Miquel Planàs, la plaça de l'Església de Sant Pere, el carrer Lepanto, el carrer de Joan Sebastián Elcano, la plaça del Pòsit, el carrer del Carme, el carrer de Sant Pere, el carrer de Roger de Llúria, el carrer de Pau Casals, el carrer de Balears, el carrer de Francesc Pérez Dolz i el carrer de Pere III. En aquest projecte, el lloguer de la il·lumianció l'assumeixen els comerciants i la instal·lació l'ajuntament.




Comenta aquest article