Esports

Tres atletes del Club Atletisme Cambrils fan pòdium al Campionat Territorial individual de Cros celebrat a Ascó

Per Pere Ferrando



Els tres atletes cambrilencs amb el director tècnic del Club Atletisme Cambrils
Ascó va ser l’escenari, aquest passat diumenge, del Campionat Territorial individual de Cros. En un circuit de terra exigent, amb continuats desnivells, tres atletes del Club Atletisme Cambrils van assolir posicions de pòdium: Sílvia Gutiérrez va ser segona en la categoria cadet femení; Carolina Molina va ser tercera en la categoria aleví femení i Eric Manrubia va ser tercer en la categoria aleví masculí.

La Sílvia va demostrar la seva versatilitat atlètica. A més d’haver demostrat el seu gran potencial a les proves de velocitat amb tanques, ara també dóna a conèixer les seves possibilitats en l’apartat de resistència.

Per la Carolina i l’Eric es tractava de la seva primera experiència en curses de cros. La Carolina va demostrar, la temporada passada, ser una de les noies més ràpides de Catalunya. Enguany, seguint les passes de la Sílvia, també demostra que les seves condicions físiques s’amplien a la vessant de la resistència. L’Eric és un nouvingut al club. Tot i que caldrà esperar a que pugui demostrar el seu potencial, de moment ja ha deixat un petit tast de les seves possibilitats.

La propera cita serà el XIX Cros de Valls que es disputarà diumenge vinent al circuit del Fornàs de la capital de l’Alt Camp.

Comenta aquest article