Cultura

S'inaugura a l'Espai El Pati l'obra pictòrica de Miquel Gelabert

Per Berta Ruiz

Miquel Gelabert davant de la seva obra "Land Nova (v.6.0)", un treball d'oli sobre tela

El divendres al vespre es va inaugurar a l'Espai El Pati del Centre Cultural, l'exposició de pintura de Miquel Gelabert.

El jove artista –nascut a Blanes i establert a Barcelona des de fa nou anys– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital, alguns detalls de la seva obra, premiada l'any passat amb el segon premi del Premi de Pintura Vila de Cambrils. Aquesta és la primera vegada que aquest autor exposa a Cambrils, i segons explica "estic molt content de poder fer-ho, ja que em va sortir l'oportunitat d'exposar i m'hi vaig tirar de cap"

L'exposició consta d'un total de deu olis sobre de tela, de grans dimensions, sobre els què hi predominen els paisatges inventats, "però en els que sobretot, s'estableix un equilibri entre el paisatge natural i la geometria artificial, que és la base temàtica de tots els quadres amb diferents variants". També, tal i com explica el mateix autor "en alguns d'aquests quadres s'hi pot observar el límit entre les figuració i l'abstracció". La seva obra també destaca per la lluminositat dels seus colors.

Gran part de l'obra que estarà exposada a l'Espai El Pati fins al proper 17 de desembre, ha estat realitzada per Miquel Gelabert durant tot aquest any.

Comenta aquest article