Informació general

S'inicien les obres d'arranjament del paviment de la façana del port que estava malmès

Per Berta Ruiz

Ahir es van començar a substituir les rajoles trencades a la façana del port

Ahir es van iniciar les obres per substituir algunes peces del paviment del tram de la façana marítima del port, que es va inaugurar a començaments d'aquest passat estiu i que ja estava força malmès.

L'actuació s'està fent després que a finals d'estiu es detectés una problemàtica puntual en diverses peces del paviment, que afecta a una zona d'uns 180 metres quadrats de superfície. En total, el nou passeig marítim de Cambrils té una superfície pavimentada de 9.600 metres quadrats. Segons dades facilitades per Ports de la Generalitat a Revista Cambrils Diari Digital, l'informe tècnic assenyala que aquestes peces de paviment han estat afectades per la sobrecàrrega realitzada amb l'accés de les màquines de neteja en llocs i amb pesos no previstos en l'execució de l'obra. Les obres d'arranjament van a càrrec de l'empresa encarregada de l'execució de les mateixes.
Des de Ports de la Generalitat es vol destacar que els treballs de substitució de les peces del paviment afectades s'està executant sense cap tipus d'afectació als comerciants, als restauradors i veïns, que poden desenvolupar les seves tasques habituals amb total normalitat.

Pregunta al ple

Recordem que sobre aquesta mateixa qüestió, en el torn de control de l'acció de govern del ple ordinari del passat mes de setembre, la regidora de CiU –Mercè Dalmau– ja va denunciar l'estat de moltes de les rajoles d'aquest tram de passeig, algunes trencades i d'altres que es bellugaven. Aleshores, el regidor
d'Obra Pública, Joan Mas, va explicar que s'havia mantingut una reunió a quatre bandes amb els representants de l'empresa subministradora dels material, de l'empresa constructora, de Ports de la Generalitat i  de l'Ajuntament de Cambrils, per a parlar d'aquesta problemàtica i delimitar responsabilitats. Aleshores, encara estava per determinar quina de les parts es faria càrrec de les obres de reparació. Finalment, l'empresa constructora ha tirat endavant aquest arranjament del paviment afectat.

Comenta aquest article