Esports

190 nenes i nens participen al IV Trofeu d'Iniciació de Patinatge celebrat a Cambrils

Per Camí Mendoza

La cambrilenca Patricia Muñoz en un moment de la seva actuació dissabte al matí

El passat cap de setmana es va celebrar al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, el IV Trofeu d’Iniciació. Aquest campionat l’organitza la Federació Catalana Territorial de Tarragona, en la seva quarta convocatòria d’aquest any. Aquest campionat es un mix de competició i prova. Es a dir permet, en el moment de la inscripció, triar una o les dues opcions.

La quantitat de patinadors participants va desbordar totes les previsions. En total han participat 190 nenes i nens de 12 clubs de la demarcació de Tarragona (UE el Vendrell, Club Natació Reus Ploms, CP Amposta, CP Calafell, CP Rapitenc, CP Vila-seca, Reus Deportiu, CP Dertusa, CP Valls, CP Les Voltes, CP Mont-roig, i CP Cambrils).

Dos dies de competició

El dissabte pel matí van participar 66 patinadors de nivell II (nivell superior) , i el diumenge van participar 124 patinadors el nivell I (nivell normal). Els nivells, al seu torn, es divideixen en quatre grups repartits per edats ( fins 8 anys, 9 i 10, 11 i 12, i mes de 13)
Les primeres 3 classificacions de cada grup han estat repartides entre tots els clubs participants.
El CP Cambrils, no va obtenir podis, però si quartes posicions, també difícils d’obtenir entre tants participants.

Les patinadores del CP Cambrils van classificar-se de la següent manera:
En el nivell II –més de 13 anys– Nerea Mestre va quedar desena, Rebeca Franqueza va quedar quinzena, Andrea Márquez va quedar setzena, Marina Fornós va quedar dissetena i Emília Arias va quedar dinovena. En la categoria d'11 i 12 anys: Mireia Artigau va quedar setena, Patricia Muñoz va quedar tretzena i Claudia González va quedar catorzena. En la categoria de 9 i 10 anys: Ariadna Estivill va quedar sisena, Laia Plana va quedar desena i Paula Bonillo va quedar tretzena.
En el nivell I, entre els 11 i els 12 anys, Irene Mailet va quedar quarta i Laia Muñoz va quedar setena. En la categoria de 9 i 10 anys, Montserrat Rius va quedar quarta, Mireia Villas va quedar sisena, Oradis Casado va quedar en la dotzena posició, Marta Cedó va quedar quinzena, Núria Arias dissetena, Cristina Pérez vint-i-tresena, Sara Gómez va quedar vint-i-setena i Berta Mas va quedar vint-i-vuitena. En el grup de fins a 8 anys, Alba Muñoz va quedar en la sisena posició.

Comenta aquest article