Informació general

Hortènsia Grau serà la nova directora dels Serveis Territorials d'Interior i de Relacions Institucionals i Participació a Tarragona

Per RedaccióHortènsia Grau
L'actual cap de l'Àrea d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils –Hortènsia Grau– serà la nova directora dels Serveis Territorials d'Interior i de Relacions Institucionals i Participació a Tarragona, segons feia públic ahir Punt 6 Ràdio.

Hortènsia Grau va néixer a Barcelona l'any 1960 i té una llarga
trajectòria en el món de l'educació, tant en l'ensenyament primari, com en el secundari i els serveis psicopedagògics de l'ensenyament públic a diverses localitats del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, on ha treballat com a mestra d'educació especial i directora de CEIP.

També va ser pedagoga a un EAP, professora de Serveis a la Comunitat a l'IES Vidal i Barraquer i actualment és la cap de l'Àrea d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils. És mestra en Educació Especial, Llicenciada en Pedagogia, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i té un Postgrau en Gestió de Polítiques Educatives a l'Administració Local. Des de 1988 és membre de la Federació d'Ensenyament de CCOO i membre de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya des de 1985.
La seva incorporació al nou càrrec es farà efectiva a partir del proper 17 de desembre.

Comenta aquest article