Esports

El Club Atletisme Cambrils aconsegueix uns resultats excel·lents en la V Trobada de Tardor de Clubs

Per Pere Ferrando

Aquest passat dissabte 17 de novembre es va disputar a Camp Clar la primera competició de la temporada, la V Trobada de Tardor de Clubs de categories S-14 i S-18, tant en l’apartat masculí com femení. Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un nivell excel·lent, i van guanyar en dues de les tres categories on van fer equip i l’equip S-14 femení va quedar en tercera posició.

L'estadística dels equips guanyadors va ser la següent: en la categoria S-14 masculí, J.Antonio Cantero Calcano va ser primer en els 60 metres llisos; Guillem Sarrà Ferrer va ser primer en els 600 metres llisos; Albert Baquer Gómez va ser segon en els 60 metres tanques; David Álvarez Martínez va quedar segon en salt d'alçada i Lucas Masaguez Darrigol va quedar primer en llançament de pes.

Pel que fa a l'equip S-18 femení: Iara Masaguez Darrigol va ser primera en els 60 metres llisos; Elisa Laguna Rivas va ser primera als 200 metres llisos; Sílvia Gutiérrez Comes va ser primera en els 60 metres tanques; Judith Codorniu Ramos va ser tercera en salt d'alçada; Tania Borrero Acosta va ser sisena en salt de llargada; Sandra Álvarez Martínez va ser tercera en llançament de pes; Elbereth Lanciano Lázaro va ser segona en llançament de disc, i en relleu de 4 x 80 Judith Codorniu Ramos, Sílvia Gutiérrez Comes, Tania Borrero Acosta i Elisa Laguna Rivas van aconseguir la primera posició.

Aprofitant el bon moment assolit al final de la temporada passada, la Sílvia Gutiérrez va batre el rècord de Cambrils a la prova de 60 metres tanques a la categoria cadet. Els 9”80 milloren els 10”13 que tenia la Judith Codorniu i, a més, possibiliten la participació al Campionat d’Espanya cadet de pista coberta que es disputarà al març a Oviedo. Per la seva part, Judith Codorniu batia el rècord de Cambrils juvenil a la mateixa prova amb una marca de 10”11, 11 centèsimes millor que ho havia fet la Marta Mesonero al seu moment.

Tanmateix, es produïen 19 millores de marques personals entre els 22 atletes que s’hi van desplaçar.

Comenta aquest article