Esports

Destacades victòries de l'Oleastrum i el Cambrils Club d'Hoquei en els seus partits de lliga

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Sants 1 - FC Cambrils 0

Nova derrota del Cambrils, que el situa en una posició delicada a la taula classificatòria. El partit va ser força igualat però el Cambrils, tal i com ve succeint els darrers partits, va fer gala de la seva dificultat en marcar. Per la seva part, el Sants va marcar al minut 75 de partit el gol que li va donar els tres punts.
El Cambrils s'enfrontarà al Mollerussa el proper diumenge a l'Estadi Municipal.

Moment del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre l'Oleastrum i el Montblanc

Primera Territorial

CF Oleastrum 3 - Montblanc 1

Victòria totalment merescuda de l'Oleastrum que va derrotar clarament al fins ahir segon classificat, el Montblanc. El d'ahir és, fins ara, el millor partit que s'ha vist a l'Estadi Municipal aquesta temporada. L'equip cambrilenc, amb un futbol d'anticipació i de pressió al rival, va desbordar el seu rival. El primer gol se'l va fer Pop en pròpia porteria i el segon el va fer Samu poc abans de la mitja part. Al minut 79 va empatar el Montblanc però dos minuts després marcava Brigi el definitiu 3 a 1. A banda dels gols, l'Oleastrum va disposar de tres clares ocasions més per a marcar.
La propera setmana l'Oleastrum visita el camp de l'Ulldecona.

Segona Territorial

Tarragona 1 - Vilafortuny 1

Empat del Vilafortuny al camp del Tarragona que dóna esperances en la progressiva recuperació de l'equip. L'equip cambrilenc va marcar primer mitjançant Piqué i el Tarragona va empatar en una errada defensiva dels cambrilencs. A la segona part el Vilafortuny va tenir dues ocasions clares per marcar. En aquests moments es troba classificat en el quart lloc començant per la cua.
La propera setmana el Vilafortuny juga davant el Rayo Tarragona a l'Estadi Municipal.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Calafell 85 - CB Cambrils 83

Nova ensopegada del primer equip del Club Bàsquet Cambrils, fora de casa i per la mínima, contra un CB Calafell situat en el penúltim lloc de la classificació, però que va saber endur-se la victòria, en un partit molt igualat.

Sènior femení

CB Cambrils 45 - CB Aguiles 38

Segona victòria per al primer equip femení del club, que d'aquesta manera enceta una bona ratxa de resultats. Ahir, meritòria victòria a casa contra l'Àguiles, que es troba situat a la part mitja de la classificació.

Imatge del partit disputat el dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils CH i el Reus Ploms

Hoquei

Cambrils CH 4 - CN Reus Ploms 2

La primera part, i tot i gaudir de diverses oportunitats els cambrilencs, es va resoldre per 2-0 a favor del Cambrils CH, amb gols de Juan Recasens “Romario” i Andreu Garcia. La segona part va començar amb un altre gol del Cambrils, deixant el marcador 3 a 0, una renda de 3 gols que semblava prou còmoda per afrontar la resta de la segona part sense partir pel resultat final, però dos gols dels reusencs, van posar al Reus Ploms dins del partit amb un ajustat 3 a 2. Aquest marcador va tornar l’emoció al derbi, que no es va resoldre fins, que el cambrilenc, Jordi Carbó va fer pujar el 4 a 2 definitiu. D’altra banda, dijous passat el Cambrils CH va visitar la pista del CP Congrés, un partit ajornat de la 5a jornada. Un desplaçament entre setmana a Barcelona, pista a l’aire lliure, i el mal joc de l’equip, van ser masses inconvenients junts per un Cambrils, que amb un solitari gol, no va representar cap problema pel Congrés, que amb només dos gols va sumar els tres punts. El proper dissabte dia 24 de novembre, el Cambrils CH visita la pista de l'Ercros Vilaseca CH, que és un dels cuers de la categoria.

Futbol sala

Vinyols 7 - CFS Mediterrani 4

Nova derrota del Mediterrani en camp contrari contra el Vinyols. Mal partit i mal joc de l'equip cambrilenc que va tornar a repetir les errades dels darrers partits: falta de concentració i escàs joc d'equip. Cal destacar, que després d'aquesta nova derrota, l'entrenador de l'equip –Juanan Jodar– va posar a disposició de la junta directiva el seu càrrec, tot i que no ha estat acceptat, i aquest continuarà al capdavant de l'equip.

Comenta aquest article